Hava Durumu

Serenay'ın verdiği frikiğin sırrı çözüldü

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in düğününde verdiği frikikle gündeme gelen güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın çıtçıt kurbanı olduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2017 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2017 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Serenay'ın verdiği frikiğin sırrı çözüldü

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in 3 yıllık aşklarını resmileştirdiği yılın düğününün yankıları sürüyor. Düğün sonrası ünlü çift; tıpkı gelinlik piştisiyle anıldıkları Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti gibi balayı için Maldivler'e uçtu. Düğün gecesinin ardından en çok Serenay Sarıkaya'nın önü pullu işlemeli Nedret Taciroğlu imzalı pembe elbisesiyle verdiği frikik konuşuldu.

SERENAY ÇITÇIT KURBANI OLMUŞ

Sevgilisi Kerem Bürsin'le düğüne katılan üstelik bugün çıktıkları tatil planını bile Fahriye Burak çiftinin düğününe göre organize eden Serenay Sarıkaya bilerek mi böyle bir elbise giyip bu görüntüyü vermişti, amaç düğünden rol mü çalmaktı? Bütün bu sorular kafaları kurcalarken Serenay Sarıkaya cephesinden bir bilgi geldi. Sarıkaya'nın yırtmacının çıtçıtı kopunca istemeden bu görüntünün oluştuğu ifade edildi.

TATİLİN TADINI ÇIKARTIYOR

Öte yandan Fi dizisinin çekimlerini tamamladıktan sonra ağustos ayına kadar dinlenme kararı alan Serenay Sarıkaya, sevgisiyle yakın dostu Yasemin Özilhan'ın ailesiyle tekne tatiline çıktı. Bu arada kalacakları odanın görüntüsünü de paylaşan Sarıkaya, yatağın esprili halini "Yakalandık" notuyla yayınladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.