Hava Durumu

Serenay Sarıkaya'ya övgü, Yıldız Tilbe'ye eleştiri!

Bir çay saati sohbetine katılan modacı Yıldırım Mayruk, oyuncu Serenay Sarıkaya'ya "Giyinmeyi ve kendine yakıştırmayı biliyor" diyerek övgü yağdırdı. Yıldız Tilbe'nin ise tarzını çok beğenmediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2019 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2019 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Serenay Sarıkaya'ya övgü, Yıldız Tilbe'ye eleştiri!

Çanta tanıtımı için Antalyalılarla buluşan Yıldırım Mayruk, Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen çay saati sohbetinde moda ile ilgili merak edilen tüm soruları yanıtladı. Sanat camiasıyla ilgili konuşan Mayruk, Serenay Sarıkaya'ya övgüler yağdırdı. Duayen modacı, "Gençlerden Serenay Sarıkaya'nın giyimini, tarzını çok beğeniyorum. Giyinmeyi ve kedine yakıştırmayı biliyor. Onun dışındakilerin hiçbirini beğenmiyorum" diye konuştu.

TİLBE'Yİ ELEŞTİRDİ

Yıldız Tilbe'yi eleştiren Yıldırım Mayruk, "Yıldız Tilbe tuvaletini giyip, üzerine şalvar giyiyor. Eskiler günün her saatine göre giyinirlerdi. Şıklık vardı. Şimdi sanat camiası istikrarlı değil" dedi.

"BÜLENT ERSOY'UN GİYİMİ ABARTILI"

Abartılı ve kendine has giyim tarzıyla her zaman adından söz ettiren Bülent Ersoyile ilgili de konuşan usta modacı, "Bülent Ersoy yasaklı döneminde hep bana gelirdi. 'Hayatımda bir tek senden korkarım' der. Ama şimdi abartılı giyiniyor. Daha şık olabilir. Kendisini, sesini, sanatını çok seviyorum ama giyimini abartılı buluyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.