Hava Durumu

Seriye tak Timsah'ım!

Bu sezon deplasmandan sadece bir galibiyet çıkarabilen Bursaspor, Ankaragücü karşısında kazanarak geçen hafta elde ettiği Sivas galibiyetini perçinleme amacında. Yeşil Beyazlılar rakibiyle Eryaman Stadı'nda saat 19.00'da karşılaşacak. Beinsports2'den ekranlara gelecek maçın hakemi Serkan Çınar.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2019 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2019 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Seriye tak Timsah'ım!

Süper Lig'de 9 maçlık galibiyet hasretine geçen hafta Sivasspor'u son saniyelerde Aytaç Kara'nın attığı golle 3-2 yenerek son veren Bursaspor ligin ikinci yarısındaki yapılanmayla çıkışa geçen Ankaragücü ile bugün deplas-manda karşılaşacak. Yeni hizmete giren Ankara Eryaman Stadı'ndaki maç saat 19.00'da başlayacak. İki takım arasındaki kritik mücadeleyi İstanbul Bölgesi hakemi Serkan Çınar yönetecek. 27 puanlı Bursaspor ile 30 puanlı Ankaragücü'nün dev randevusu Beinsports2'den ekranlara gelecek.

ÇIKIŞ TRENDİNE GİRECEK

Teknik direktör Samet Aybaba futbolcularını zorlu mücadeleye hazırlarken, motivasyonlarını üst düzeyde tutmaya özen gösterdi. Sivasspor karşısında alınan galibiyetin takıma özgüven getirdiğini söyleyen tecrübeli teknik adam, bugün Ankara deplasmanından elde edilecek puanlarla takımın çıkış trendine gireceğini söyledi. Hesapların 3 puan üzerine kurulduğu Bursaspor ilkyarıdaki Akhisar deplasmanından sonra rakibini yenerek bu sezonki ikinci deplasman galibiyetini alma peşinde.

Bu maç unutulmayacak

Ankara Eryaman Stadı bugün Türk futbol tarihinde bir ilke sahne olacak. Geçen hafta oynanan Antalyaspor Ankaragücü maçı sonrası Afyon'da meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden iki genç taraftarın anısına Türkiye'deki tüm kulüplerin tribün grupları stattaki yerlerini alacak. Karşılaşmanın hasılatı da merhum iki genç taraftarın ailesine verilecek. Ankaragücü Kulübü'nün Bursaspor'un onay vermesiyle TFF'ye yaptığı saat değişikliği talebi bu nedenle kabul gördü. Daha önce 13.00'te başlayacağı açıklanan maç hasılatın artması adına TFF tarafından saat 19.00'a alındı. 30 TL'den satışa çıkan bin 200 kişilik misafir tribünü biletlerini Bursasporlu taraftarlar birkaç dakika içinde tüketmişti.

Aman bu adamlara dikkat!

Süper Lig'in ilkyarısına oranla kabuk değiştiren ve transfer yasağının kalkmasıyla kadrosunun neredeyse tamamını değiştiren Ankaragücü'nde ikinci yarı atılan 9 golün büyük bir bölümüne 2 futbolcu katkı koydu. Başkent ekibinde deplasmanda 4-2 kazanılan Antalyaspor maçında hat-trick yapan Dever Orgill şu ana kadar 5 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Tyler Boyd da 2 gol 4 asistlik katkısıyla takımının yakaladığı çıkışta önemli pay sahibi oldu. Ankaragücü'nde kart cezalısı Sedat Ağçay ve sakatlığı bulunan El Kabir Bursaspor'a karşı forma giyemeyecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.