Hava Durumu

Sevgilisi Mohammed Alsaloussi hakkındaki eleştirilere dayanamadı

Evlilik teklifi aldığı Mohammed Alsaloussi hakkında çıkan haberlerden sonra gelecek eleştirileri engellemek isteyen Şeyma Subaşı, kişisel Instagram hesabı üzerindeki yorumları kısıtlandırdı. Subaşı'nın fotoğraflarına yalnızca kendisinin de takip ettiği kişiler yorum yapabiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2021 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2021 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sevgilisi Mohammed Alsaloussi hakkındaki eleştirilere dayanamadı

Mısırlı gazeteci Amer Fouad, Mohammed Alsaloussi ismini hiç duymadığını ve bu ülkede adından söz edilen bir iş adamı da olmadığını belirterek, Şeyma Subaşı'nın sevgilisi hakkında, "milyarder falan olamaz" yorumunda bulunmuştu. Şeyma Subaşı, evlilik teklifi aldığı Mohammed Alsaloussi hakkında çıkan haberlerden sonra radikal bir karara imza attı.

ARTIK HERKES ŞEYMA'YA YORUM YAPAMAYACAK

Son dönemde sevgilisi hakkında çıkan haberlerden sonra Instagram'daki yorumlara sınırlama getirdi. Subaşı, yorumlara sadece takip ettiği kişilere açması dikkat çekti.

AMER FOUAD: MOHAMMED MİLYARDER OLAMAZ

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın evlilik teklifi aldığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilgili ortaya atılan "Milyarder değil, dolandırıcı" iddiasına Mısırlı gazeteci Amer Fouad yanıt verdi. Fouad, Şeyma'nın sevgilisi hakkında, "Milyarder olduğu iddia edilen Mohammed Alsaloussi'nin Mısır kaynaklı haberlerde adı bile geçmiyor. Milyarder falan olamaz" yorumunda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.