Hava Durumu

"SGK ülkenin geleceğe yönelik güvenini artırıyor"

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun tüm vatandaşları tek çatı altında topladığını belirten Bursa Valisi Şahabettin Harput, "Tüm kesimlerin SGK şemsiyesi altında olması ülkemizin geleceğe yönelik umudunu artırıyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2012 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2012 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"SGK ülkenin geleceğe yönelik güvenini artırıyor"
SGK Haftası Bursa'da kutlanıyor. 2006 yılından bugüne kadar SGK Haftası'nı kutladıklarını belirten Bursa SGK İl Müdürü Mükremin İspirli, personeli ile birlikte Vali Şahabettin Harput'u makamında ziyaret etti. İspirli, "16 Mayıs'ı SGK haftası olarak kutluyoruz. Maksadımız kamuoyunu sosyal güvenlik alanında bilgilendirmek. Tek bir şemsiye altında insanları güvence altına almak istiyoruz. Biz her yıl mayıs ayında bu faaliyetleri yapıyoruz" diye konuştu

SGK'nın tüm vatandaşları tek bir çatı altında topladığını belirten Harput, kurumun ülkeye güven verdiğinin altını çizdi. Harput, "SGK güvenceli bir sistem. Hukuk, sosyal ve vatandaş odaklı yönetime sahip olmanın göstergesidir. Ülkemiz açısından iftihar ediyoruz. Bursa bir sanayi şehri. Tarımda, sanayide, özel sektörde ve kamuda kurum önemli bir yer teşkil ediyor. Aktif çalışanlarının yanı sıra emeklilerinin, engellilerinin, ev kadınlarının, özel himayeye muhtaç kesimlerin SGK şemsiyesi altında olması, ülkemizin geleceğe yönelik umudunu ve güvenini artırıyor. Yıllarca SGK kurumları emekliler işçiler ve Bağ-Kur statü olarak en aşağıda hayat yaşamaya mecbur kaldılar. O günler sona erdi. Hizmet aldığı yerler daha modern" ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda İspirli, Harput'a plaket ve SGK şemsiyesi hediye etti.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.