Hava Durumu

Shehu: "Galibiyetten daha fazlası"

Abdullahi Shehu, iyi bir takım olduklarını Kayserispor maçında gösterdiklerini söyledi. Genç krampon bu galibiyete hem takımın hem taraftarın hem de teknik kadronun ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2018 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2018 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Shehu: "Galibiyetten daha fazlası"

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

Bursaspor'un ara transferde renklerine kattığı Abdullahi Shehu Kayserispor maçında sergilediği performansla büyük alkış aldı. Rakipten kaptığı toplarla takım arkadaşlarının hücuma hızlı çıkmasına olanak sağlayan ve Kayserispor'un ataklarını kesen Nijeryalı futbolcu galibiyete herkesin ihtiyacı olduğunu söyledi. Shehu, "Maçın zor geçeceğini çok iyi biliyorduk. Galibiyetle ayrılmamız halinde ne gibi kazanımlar elde edebileceğimizin de farkındaydık. Burada önemli olan 3 puana ulaşmamızdı. Bu galibiyete hem takım arkadaşlarımızın hem taraftarımızın hem de teknik kadromuzun ihtiyacı vardı. Bence önemli bir zafer elde ettik" dedi.

SORUNUMUZ ADAPTASYON

Takıma adaptasyon dönemini atlatmaya çalıştığını ifade eden Abdullahi Shehu, son haftalarda ardı ardına gelen kötü sonuçların oyuncu topluluğunun birbirine alışma sürecinden kaynaklandığını dile getirdi. Shehu, "Biz yeni bir takım olmanın sıkıntısını yaşadık. Yeni oyuncuların bir arada olması bazen böyle sıkıntılı süreçleri ortaya çıkarabilir. Ama bence bu karşılaşmada iyi işler yapabileceğimizi gösterdik. Bundan sonra taraftarımızın bizleri desteklemeye devam edeceklerini umuyoruz. Zaten onlar bizi hep destekliyorlar. Biz de bu şekilde iyi bir mücadele ortaya koymak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.