Hava Durumu

Sıcaktan bunalan Bursalılara sürpriz haber! Sağanak geliyor

Yılın en sıcak gününün yaşandığı Bursa'da yeni haftada sıcaklık düşüyor, sağanak geliyor. Sağanakla birlikte sıcaklık mevsim normallerine dönecek.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2017 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2017 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sıcaktan bunalan Bursalılara sürpriz haber! Sağanak geliyor

Aşırı sıcaklıkların etkiliği olduğu Bursa'da hissedilen sıcaklığın öğleden sonra 45 dereceyi aşması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerinden derlenen bilgilere göre, Kuzey Afrika sıcaklıkların etkili olduğu Bursa'da bunaltıcı havanın bir süre daha etkisini göstereceği tahmin ediliyor. Kentte ortalamanın 10 derece üzerinde seyreden sıcaklıkların, hafta başından itibaren ise mevsim normallerine düşmesi öngörülüyor.

Bu kapsamda, kentte sıcaklığın bugün en yüksek 39, en düşük ise 24 derece olması bekleniyor. Rüzgar hızının saatte 8 kilometreye kadar düşeceği kentte, hissedilen sıcaklığın ise öğlen 12.00 ile 15.00 saatleri arasında zirve yaparak, 45 dereceyi bulacağı tahmin ediliyor.

YENİ HAFTADA SAĞANAK GELİYOR

Bursa'da hafta sonu etki olan sıcaklıkların, hafta başından itibaren ise mevsim normalleri seviyesine çekilmesi öngörülüyor.

Tahminlere göre kentte yarın en düşük sıcaklık 24, en yüksek 39 derece olacak. Pazartesi ise en düşük 23, en yüksek ise 37 dereceyi bulacağı tahmin ediliyor.

Kentte salı gününden itibaren ise gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sağanakla birlikte mevsim normallerine çekilmesi beklenen sıcaklığın salı en düşük 18, en yüksek 29, çarşamba ise en düşük 16, en yüksek 28 derece olması öngörülüyor.

İşte Bursa'da 5 günlük hava durumu..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.