Hava Durumu

Sıkıntıları biliyoruz

Bursaspor Basın Sözcüsü Selçuk Eren, taraftarın kırgın olduğunu bildiklerini ve mesajı aldıklarını söyledi. Eren, Ertuğrul Sağlam'ın uzun yıllar görevinin başında kalacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2012 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2012 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sıkıntıları biliyoruz

Bursaspor Basın Sözcüsü Selçuk Eren, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın bir marka olduğunu söyledi. Başarılı çalıştırıcı ile uzun yıllar çalışmaya devam edeceklerini belirten Eren, ''Ertuğrul Hoca'yı herkes almak ister ama Ertuğrul Hoca Bursaspor'un bir markasıdır. Tabii ki bu dedikodular dönem dönem olacak. Meyve veren ağaç taşlanır. Bunlar dün vardı yarın da olacak. Kesinlikle Ertuğrul Hoca ile uzun yıllar çalışmayı hedefliyoruz. Batalla ve Pinto'nun da İstanbul'a gideceği şeklinde haberler çıkmıştı. Böyle bir şey yok tabii ki. Bazı mihraklar, Bursaspor'un başarısını hazmedemiyor ki böyle haberler çıkarıyorlar. Bursaspor camiası içini ferah tutsun'' dedi.

Mesaj alınmıştır
UEFA Avrupa Ligi Playoff'unda Twente'ye dramatik bir şekilde elenmelerinin motivasyonlarını bozduğunu kaydeden Selçuk Eren, "Kötümser değilim ve Bursaspor olarak önümüzdeki süreçte bir seri yakalayacağımızı, puanları toplayacağımıza, inanıyorum" diye konuştu. Bursaspor Basın Sözcüsü Selçuk Eren, tribünlerin yeteri kadar dolmamasıyla ilgili de görüşlerini aktardı. Eren, "Gaziantepspor maçını 10 bin 133 seyirciye oynadık. Taraftarımız transferlerdeki gecikmelerden dolayı kırıldı. Avrupa'dan elenmiş olmamızın da kırgınlığı var. Bu mesajları alıyoruz. Ancak bir tane Bursaspor var ve bu soğukluğu, kırgınlığı da geride bırakmalıyız'' ifadelerini kullandı.

Sağduyu kazandı
Selçuk Eren Gaziantepspor maçında bir taraftarın Atatürk Stadı'na bıçakla girmesiyle ilgili olarak da "Sağduyulu taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Olaya anında müdahale ettiler. Güvenlik şirketi ile gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Bursaspor tribünlerinde ne yaptığını bilen bir kitle var. Böyle bireysel olaylar yaşanmaması için elimizden geleni yapacağız'' şeklinde görüş belirtti.  
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.