Hava Durumu

Silahlı kavgada kemer tokası hayat kurtardı

TRABZON’da 4 kişi arasında çıkan tartışma sırasında sinirlenip tabancasını çeken 24 yaşındaki Davut A., 4 el el ateş etti. 31 yaşındaki Gökmen S. bacağından yaralanırken, yerden seken kurşunlardan biri, yakındaki bir markette çalışan 29 yaşındaki Ahmet Ç.’nin pantolon kemer tokasına isabet etti. Ahmet Ç., büyük şans eseri olaydan yara almadan kurtuldu.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2013 20:52
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2013 20:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Silahlı kavgada kemer tokası hayat kurtardı

Cezaevinde bulunan bir kişi hakkında tanıklık yapma konusunda Davut A., Gökmen S., 24 yaşındaki Murat S. ve 32 yaşındaki Osman Y. arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce sinirlenip belinden tabancasını çıkartan Davut A., 4 el ateş etti. Gökmen S. ayağından vurulup yaralanırken, yerden seken kurşunlardan biri, yakındaki bir markette çalışan Ahmet Ç.’nin pantolon kemerinin demir tokasına isabet etti.

Büyük şans eseri olayı yara almadan atlatan ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde kontrolden geçirilen Ahmet Ç.’nin karnında sadece hafif bir morluk oluştu. Gökmen S. ise Yavuz Selim Kemik Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra kaçan Davut A.’nın yakalanması için polis çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.