Hava Durumu

Sırada olimpiyat var

Bursa Valisi İzzettin Küçük'ün 23. Büyükler Dünya Taekwondo Şampiyonası'nda dünya ikincisi olma başarısından dolayı ödüllendirdiği Hatice Kübra İlgün, "Sırada 2020 Tokyo Olimpiyatları var" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2017 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2017 09:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sırada olimpiyat var

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi

Başarılı sporcu, 4-5 ay önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği sözü tuttu

SAF GÜMÜŞ HEDİYE

24-30 Haziran tarihleri arasında Güney Kore'nin Muju kentinde düzenlenen 23. Büyükler Dünya Taekwondo Şampiyonası'nda kadınlar 57 kiloda dünya ikincisi olan Hatice Kübra İlgün'ü dün Bursa Valisi İzzettin Küçük makamında ağırladı.
183 ülkeden 971 sporcunun katıldığı organizasyonda derece yaparak hem Bursa'yı hem de Türkiye'yi gururlandıran başarılı sporucuyu Vali Küçük, saf gümüş madalya ile ödüllendirdi.

Heykel'deki Valilik binasında gerçekleşen organizasyona Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Hatice Kübra İlgün'ün yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ile Bursa Sağlık Gücü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve antrenörleri katıldı.

ERDOĞAN'A SÖZ VERMİŞ

Ödül töreninde ilk olarak konuşan Bursa Valisi İzzettin Küçük, İlgün'ün büyük bir başarı elde ettiğini belirterek, kendisini ve antrenörünü tebrik etti.

Dünya ikincisi Hatice Kübra İlgün ise, "4-5 ay önce Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Hanım buraya gelmişlerdi ve ben o zaman Avrupa üçüncüsü olmuştum. O zaman bana büyüklerde dünya derecesi ve olimpiyatlarda madalya beklediğini söylemişti. Ben de söz vermiştim. Bu sözümün birincisini gerçekleştirdim. 57 kilo büyüklerde dünya ikincisi oldum. Sırada 2020 Tokyo Olimpiyatları var. İnşallah orada madalya alıp, sözümü gerçekleştireceğim" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.