Hava Durumu

Sizi PKK ile baş başa bırakıyoruz

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM Genel Kurulu'ndaki çözüm sürecine ilişkin araştırma önergesinin görüşmelerinde, ''Sizi PKK ile birlikte baş başa bırakıyoruz'' diyerek, MHP milletvekilleriyle birlikte salondan ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2013 21:24
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2013 21:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sizi PKK ile baş başa bırakıyoruz

'Çözüm komisyonu'nun görüşüldüğü Meclis'te bugün gerginlik hakimdi. AK Parti'nin, 'çözüm süreci ile ilgili araştırma komisyonu kurulmasıyla ilgili önergesini, CHP'nin önergesi ile birleştirmek istemesi yoğun tartışmalara neden oldu.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ise milletvekillerine seslendiği konuşmasında çözüm sürecine yönelik gayretlerinin karşılık bulmadığını söyledi.

Atalay'ın ardından MHP adına Grup Başkanvekili Oktay Vural kürsüye çıktı. Vural, araştırma komisyonu talebinin PKK'dan geldiğini savunarak, kullanacakları 'hayır' oyunun, namusu ve şerefi bulunduğunu söyledi.

Vural, ''Böyle bir ahlaksızca düzene MHP'nin, hayır oylarını bile alet etmeyeceğini'' ifade ederek, ''Sizi PKK ile birlikte baş başa bırakıyoruz'' dedi.

Konuşmasını bu cümleyle tamamlamasının ardından MHP milletvekilleri oturdukları yerden kalkarak, salondan çıkmaya hazırlandı.

Bu sırada TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, birleşime ara verdi. Aranın ardından başlayan görüşmelere, MHP milletvekilleri katılmadı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.