Hava Durumu

Sokak ortasında pompalıyla dehşet saçtı

Antalya'da dün hareketli saatler yaşandı. Cadde ortasında pompalı tüfekle rastgele ateç açan adam büyük korku yarattı. Polisler hemen olay yerine geldi. Bir anda pompalı tüfekle dehşet saçan adamın arkasından yanaşan polis, eylemcinin kolunu ani bir hareketle arkaya doğru kıvırdı ve dirseğiyle de beline vurup tek hamlede yere düşürdü.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2013 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2013 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sokak ortasında pompalıyla dehşet saçtı

Antalya’da sattığı sebzelerin parasını toptancıdan tahsil edemeyen Yasef K., cadde ortasında pompalı av tüfeğiyle rastgele ateş açıp büyük korku yaşattı. Motosikletli polislerin arkasından yaklaştığı Yasef K., ani bir müdahale ile etkisiz hale getirildi.

Olay dün saat 17.00 sıralarında Lara semtinde meydana geldi. Çiftçilik yapan Yasef K.(41), iddiaya göre sattığı sebzelerin parasını toptancıdan alamadı. Bunun üzerine sinirlenen Yaser K. eline pompalı av tüfeğini alarak caddeye çıktı, rastgele ateş etmeye başladı. Olay yerine ulaşan polis, caddenin her iki tarafını trafiğe kapattı.

POLİS TÜFEĞİ ALDI

Yunus polislerinden biri, çevredekilerin korku dolu bakışları içerisinde etrafa bağırarak ateş açan eylemciye, arkasından yaklaştı. Yasef K.’nın kolunu ani bir hareketle arkaya doğru kıvıran polis, elindeki tüfeği aldıktan sonra dirseğiyle de beline vurup tek hamlede yere düşürdü. Olay yerindeki diğer polisler de Yasef K.’nın üzerine atlayarak etkisiz hale getirdi.

"Hamit adındaki toplancıya sattığım yeşilliklerin parasını alamadım" diyen Yasef K., gözaltına alındı ve Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Polis olay yerinden çok sayıda boş fişek topladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.