Hava Durumu

Sönmez'den önemli mesajlar

Celal Sönmez, BTSO'da başarılarla dolu 18 yıllık Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini "Tarihi bir konuşma" ile noktaladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2013 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2013 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sönmez'den önemli mesajlar

Önemli projeleri Bursa'ya kazandıran ve hizmet çıtasını yükselterek, BTSO'yu "ortak fayda kuruluşu" konumuna taşıyan Celal Sönmez'in, geçtiğimiz hafta yaptığı "tarihi veda konuşması" gelecek için de önemli mesajlar taşıyordu.

TÜRKİYE'DE BİR "İLK" GURUR

Türkiye'de bir ilk olan TBMM Üstün Hizmet Ödülü'nün gururunu Bursa'da yaşatan 18 yıllık Yönetim Kurulu Başkanlığı döneminde çok sayıda önemli projeye de imza atan Celal Sönmez, sandık başına giden yaklaşık 23 bin delegeye ve seçim sonrası BTSO Meclis ve yönetim kademeleri ile başkanlık görevini üstelenecek üyelere de tecrübe, birikimleriyle pozitif duygularla yüklü önemli mesajlar verdi.

Demokrasi vurgusu

BTSO'da seçim döneminin başladığını hatırlatan Celal Sönmez, "Seçimler demokrasinin bayramıdır. Kırmadan, dökmeden yarışacağınıza ve seçimlerden sonra kol kola devam edeceğinize inancım tamdır.

Siyaset sokmadık

“Yönetimimiz döneminde Türkiye'de 11 hükümet değişti. Altı başbakan ve üç cumhurbaşkanıyla çalıştık. Odayı pek çok siyasetçi ziyaret etti, geldi, gitti. Hiçbir zaman oda çalışmalarına siyaseti sokmadık.” Sönmez, yeni yönetime yol haritası da çizdi. ‘Eğitimin turizm, savunma sanayi gibi ileri teknoloji isteyen konulara odaklanılması gerekmektedir’ diyerek geleceği işaret etti.

Atatürk ve birlik

Yapmamız gerekenleri Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, 'Birlik ve beraberlik ölümden başka her şeyi yener' demiş. Sağlayacağımız birlik ve beraberlik başarımızın anahtarı olacaktır. Önümüze baktık, hep birlikte çok gayret sarf ettik. Odamızı ortak akılla yönettik ve "ortak fayda kuruluşu" ismiyle anılmayı hak ettik" diyen Celal Sönmez, konuşmasını "Yolunuz açık, şansınız bol olsun…" cümlesiyle tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.