Hava Durumu

Sönmez Grubu Bursa Emniyetini Destekleme ve Güçlendirme Derneği'ne ev sahipliği yaptı

Baia Bursa Otel, Bursa Emniyet Müdürlüğü Destekleme ve Güçlendirme Derneği'nin toplantısına ev sahipliği yaptı. Güvenli Bursa için güç birliğinin yapıldığı toplantıda, hayata geçirilmesi planlanan Trafik Akademi Projesi'nin önemine dikkat çekildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2019 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2019 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sönmez Grubu Bursa Emniyetini Destekleme ve Güçlendirme Derneği'ne ev sahipliği yaptı

HABER: Seray SAYGILIOĞLU

Bursa Emniyet Müdürlüğü, Bursa Emniyet Müdürlüğü Destekleme ve Güçlendirme Derneği yönetim kurulu ve üyeleriyle Baia Bursa Hotel'de bir araya geldi. Sönmez Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cem Sönmez'in ev sahipliği yaptığı programa Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Bursa Emniyet Derneği Başkanı Faik Çelik, Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, Sönmez Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Sönmez, Bursa Emniyet Derneği Başkan Yardımcısı Galip Sakder ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

TRAFİK AKADEMİSİ PROJESİ

Programda konuşan Bursa Asayiş Müdürü İbrahim Çağrı Şentürk, malvarlığına yönelik işlenen suçlar ve alınacak önlemler hakkında yapılması planlanan projelerden bahsetti. Ardından Bursa Trafik Denetleme Şube Müdürü Şükrü Solak, yapılması planlanan trafik akademisi projesini anlattı. Solak, ailelerin bilinçli trafiğe çıkmaları için haftanın 7 günü eğitim vermek istediklerini vurguladı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Destekleme ve Güçlendirme Derneği'nin uygulamış olduğu projelerin amacına ulaştığına dikkat çeken Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak da, Trafik Akademisi Projesi'nin oldukça faydalı olduğunu söyledi.

SÖNMEZ'DEN KATKI ÇAĞRISI

Bursa Valisi Yakup Canbolat ise Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez'e ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek, "Bursa'nın trafikte yaşanan güvenlik ve asayiş sorunlarıyla ilgili sivil anlamda bir değerlendirme yapılarak sivil bir bakış yakalanıyor. Kamu kurumlarının, özellikle Emniyet Müdürlüğümüzün üretmiş olduğu güvenlik hizmetinin değerlendirilmesi, geliştirilmesi ve desteklenmesi konusunda büyük bir katkı ortaya koyuyor" dedi. Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ise, "Sizlerle beraber olmaktan dolayı çok keyif aldım, çok mutluyum. Bundan sonraki toplantılarda da beraber olmayı çok isterim. Bu tür ihtiyaç tespitlerinizde beni de düşünürseniz katkı koymak amacı ile sevinirim" ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.