Hava Durumu

Sonuna kadar savaştık

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu karşılaşmanın son dakikasına kadar mücadele ettiklerini ve sahadan galip ayrıldıkları için sevindiklerini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2016 18:49
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2016 18:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sonuna kadar savaştık
Hamza Hamzaoğlu karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada geriden gelip maçı çevirdikleri için mutlu olduklarını söyledi. Hamzaoğlu; “Zor bir maç oynayacağımızın farkındaydık. Sahada kalmak, ayakta kalmak, mücadele etmek ve sonuna kadar pes etmemek gerekiyordu. Oyuncularım bunu başardılar. Geriden gelip, maçı çevirdik” dedi. 

YENİLGİYİ KABULLENMEK

Oyuncularını kutlayan Hamzaoğlu; “Ben kendim zaten teslimiyetçi bir yapıya sahip değilim, son ana kadar kabullenmem, oyuncularımın da kabullenmesini istemem. Bursaspor’da böyle oyuncularla çalıştığımız için şanslıyız. Hepsi elinden geleni en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Oyuncularımı kutluyorum” açıklamasını yaptı.

ADAPTE OLAMADI

Cuenca ile ilgili de açıklamada bulunan Hamzaoğlu; “Cuenca bir türlü adapte olamadığını söyledi. Eşinin de hamile olduğu için sıkıntı yaşadığını ve burada yapamayacağını belirtti. Biz de kendisine kulüp bakabilirsin dedik. Kendi ülkesine dönmeyi düşünüyor. Eğer gitmez, burada kalma kararı alırsa bizle beraber devam edecek” dedi. 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.