Hava Durumu

Sorun konsantrasyon

Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında KuPS Kuopio karşısında beklenmeyen bir yenilgi alan Timsah’ın, Ertuğrul Sağlam döneminde zayıf takımlara karşı sıkıntı yaşadığı dikkat çekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2012 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2012 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sorun konsantrasyon

Ertuğrul Sağlam önderliğinde 3,5 sezon geçiren Bursaspor, kendinden zayıf gözüken takımlara karşı istediği sonuçları alamıyor ve konsantrasyon sorunu yaşıyor. 2008-2009 sezonunun ikinci devresinde takımın başına gelen başarılı çalıştırıcı, o sezon takımı düşme potasından alıp, Avrupa Kupalarına katılmak için iddialı konuma getirmişti. Ancak Yeşil Beyazlılar, küme düşen Hacettepe ve Kocaelispor ile evinde 0-0 berabere kalmıştı.
 

ZOR KAZANIYOR
Türk futbolunun tarihinin yeniden yazıldığı 2009-2010'da aynı sıkıntı kupada baş gösterdi. Sağlam önderliğindeki Timsah, TFF 2. Lig takımı Tarsus İdman Yurdu'nu geriye düştüğü maçta 2-1 yenerken, zorlu anlar yaşadı. Bursaspor o sezon Süper Lig'e veda eden Denizlispor ile de Türkiye Kupası'nda 1-1 berabere kaldı. Timsah bir sonraki sezon kupada yine sıkıntılı anlar yaşadı. 2011-2012 sezonunda Yeşil Beyazlılar, TFF 3. Lig ekibi Kırıkhanspor ile oynadığı ve 1-0 geriye düştüğü maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.
 

KÜME DÜŞENLER BELALI
Bursaspor yine kupada oynanan mücadelede o sezon küme düşen Kasımpaşaspor'a 3-1 mağlup olmakta kurtulamadı. Timsah geçen sezona da konsantrasyon sıkıntısıyla başladı. Bursaspor, Gomel'i Avrupa Ligi'nde her iki maçta da mağlup etmesine karşın sıkıntılı anlar yaşadı. Bursaspor, sezon içerisinde de küme düşen üç takımdan ikisine de sezon içerisinde puan kaybetti ve Manisa ve Ankaragücü'yle 0-0 berabere kaldı.
 

ZAYIF RAKİPLER SIKINTILI
Yeşil Beyazlı takım, Başkent ekibiyle evinde oynadığı maçta ise galibiyeti son saniyede Pinto'nun golüyle yakalayabildi. Timsah, BUGSAŞ ile oynadığı kupa maçında da sıkıntılı anlar yaşadı ve turu uzatmalarda bulduğu gollerle yakalayabildi. Bursaspor bu sezona da kendisinden düşük sıklette bulunan KuPS Kuopio'ya 1-0 mağlup olurken, Ertuğrul Sağlam döneminde konsantrasyon sorunu yaşandığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Tolgay ATAOKAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.