Hava Durumu

Sosyal medyayı bombaladı

Coco Cola’nın organizasyonu için dün Bursa'ya gelen ünlü model Deniz Akkaya, gazetemize yaptığı özel açıklamalarıyla sosyal medyayı topa tuttu!

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2013 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2013 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sosyal medyayı bombaladı

Son günlerde ülkemizde yaşanan acı olayların sosyal medyada anlık tepkilerle geçiştirilmesine içerleyen Deniz Akkaya, tüm dünyayı ilgilendiren büyük toplumsal meselelerin sanal dünyadaki yansımalarının çok da ciddiye alınmaması gerektiğini savundu. Akkaya; tweet atmanın havanda su dövmek ile eşdeğer olduğunu söylerken, toplumu derinden etkileyen acı olayları bir daha yaşamak istemeyenlerin, çözümü sandıkta araması gerektiğini savundu.

Ticaret yapmak zorundayım

Kendisini ve ailesini geçindirmek, ayakta durmak zorunda olan bir kadın konumunda olduğunu ifade eden Akkaya, televizyon dünyasını tek geçim kaynağı olarak görmediğini bu yüzden ticarete atıldığını söyledi. Son dönemde ekranlarda boy göstermemesini ise gelen tekliflere karşı seçici davranmasına bağladı.

Hayatımda biri var ama...

Özel hayatıyla ilgili sorulara kısa yanıtlar veren Akkaya, hayatında biri olup olmadığı konusunda esprili bir açıklama yaptı. Akkaya, hayatındaki kişinin 3,5 yaşındaki kızı Ayşe olduğunu ifade ederken, yeniden evlenmek ve bir çocuk sahibi daha olmak istemediğini belirtti.  (Özgür Acer)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.