Hava Durumu

Sosyal medyayı sallayan görüntü... Polise tokat atan kişi bakın kim çıktı

Sosyal medyada AK Parti Bağcılar Gençlik Kolları Başkanı Sinan Erdem Arslan'ın bir trafik polisine tokat attığı iddia edilen görüntü paylaşıldı. Görüntü kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2018 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2018 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sosyal medyayı sallayan görüntü... Polise tokat atan kişi bakın kim çıktı

Bağcılar'da 9 Mart günü aracını yanlış yere park eden bir kişi, tartıştığı polise saldırdı. Sosyal medyada AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olduğu iddia edilen saldırganın, partiyle ilgisinin olmadığı ortaya çıktı.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 9 Mart günü Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliğine bağlı çekicide görevli olan bir polis, Barbaros Mahallesi 169. Sokak'ta tıkanan yolu açmak için yolda yanlış park edilen araç sürücülerini uyarmaya başladı.

Polis memuru sokak içerisine lüks otomobilini yanlış park eden sürücü İslam B'yi aracını çekmesi konusunda uyarılarda bulundu.

ÖNCE KÜFÜR ETTİ SONRA TOKATLADI

Tam da bu sırada İslam B., polis memuruna küfürler ederek tartışmaya başladı. Tartışma sırasında İslam B. önce park halinde bulunan bir otomobilin aynasını kırdı, sonrasında ise polis memuruna saldırdı.

Bu sırada olay yerine gelen İslam B'nin babası M.B. de polis memuruna hakaretler ederek görevini yapmasını engellemeye çalıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri İ.B. ve babası M.B'yi yakalayarak Güneşli Polis Merkezi Amirliğine götürdü.

Yaşanan olay anının görüntülerine sosyal medyada "AK Parti Bağcılar Gençlik Kolları Başkanı polise tokat attı" diye yayınlanmasının ardından, saldırganın AK Parti ile ilgisinin olmadığı ortaya çıktı. Ayrıca galericilik yapan şahıs ve babası hakkında polise mukavemetten yasal işlem yapıldığı öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü de olayla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada özetle şunlar kaydedildi:

"AK Parti Gençlik Kolları Başkanı polise tokat attı" etiketiyle sosyal medyada paylaşılan görüntünün 9 Mart'ta Bağcılar'da hatalı park yapan araç sürücüsünün, çekmesi için uyaran polis memuruna küfür edip tokat atmasına ilişkin olayın görüntüsü olduğu ancak, şüphelinin AK Parti'yle bir bağının olmadığı, şüpheli hakkında başlatılan yasal işlemin sürdüğü ifade edildi.

ARSLAN'DAN AÇIKLAMA: BU BİR ALGI OPERASYONU

AK Parti Bağcılar Gençlik Kolu Başkanı Sinan Erdem Arslan Twitter'dan bir açıklama yaptı.

Arslan, videodaki kişi olmadığını belirterek, "Arkadaşlar şahsım üzerinden yürütülen bu algı operasyonunun benimle yakından uzaktan alakası yoktur. Bu algı operasyonunu başlatanlar hakkında gerekli hukuki işlem derhal başlatılacaktır" dedi.

AK PARTİ'DEN AÇIKLAMA

AK Parti Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Osman Söyler de, twitter adresinden bir açıklama yaparak, videoyu Sinan Erdem Arslan'a mal ederek paylaşan kişi hakkında hukuki süreç başlattıklarını açıkladı. Söyler, paylaşımı CHP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı'nın yaptığını iddia etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.