Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Soygundan sonra kaçırdılar! Polis her yerde arıyor

Aksaray'da bir akaryakıt istasyonuna silahla saldıran maskeli 2 kişinin pompacıyı yaraladıktan sonra kaçırdıkları işyeri sahibi Galip D.'nin oğlu 11 yaşındaki E.S.D.'den bir ize rastlanmadı. Polis, E.S.D.'nin bulunması için çalışmasını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2017 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2017 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Soygundan sonra kaçırdılar! Polis her yerde arıyor

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Ortaköy İlçesi Balcı Köyü yakınında Galip D.'ye ait akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Plakasız bir otomobille akaryakıt istasyonuna gelen maskeli 2 kişi, tabancayla pompacı olarak görev yapan Hasan Ekmen'i bacağından yaraladı. Ardından, işyeri sahibi Galip D.'nin o sırada istasyonda olan oğlu E.S.D.'yi otomobile bindirip kaçırdı.

Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Yaralı Ekmen, ambulansla Ortaköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kaçırılan E.S.D.'nin bulunması için çalışma başlattı. İlçe genelinde yapılan geniş çaplı aramada Ekecik Mevkii'nde dağ yamacında saldırganların aracı terk edilmiş halde bulundu. Saldırganların yakalanması ve E.S.D.'nin bulunması için çalışmalar sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.