Hava Durumu

Sözlerimin arkasındayım

Yeşil Beyazlılar’ın genç stoperi Serdar Aziz, transfer söylentilerine son noktayı koydu. İstanbul kulüplerinde oynamak istemediğini belirten başarılı futbolcu, “Bursa benim evim, ayrılmayı hiç düşünmedim” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2013 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2013 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sözlerimin arkasındayım

Bursaspor’da sezon başında ayağı kırılan ve uzun bir süre forma giyememesinin ardından eski formunu yakalamakta zorlanan Serdar Aziz, Bursa Hakimiyet’e önemli açıklamalarda bulundu. Son günlerde hakkında çıkan transfer söylentilerinden dolayı sıkıntı duyduğunu belirten Serdar, “Ben Bursalıyım ve Bursasporluyum. Önceden söylediklerimin arkasındayım. Türkiye’de sadece Bursaspor’da futbol oynamak istiyorum. Bursaspor’dan ayrılacaksam da bu Avrupa olmalı” açıklamasını yaptı.

ZOR BİR DÖNEMDİ

Geçen sezon formsuz bir grafik çizdiğinin farkında olduğunu açıklayan Serdar Aziz; “Sezon başında ayağım kırıldı. Uzun süre forma giyemedim. Benim için çok zor bir dönemdi. Bu durum da sezon genelini etkiledi. Buna rağmen sezon bitiminin ardından A Milli Takım’dan arayıp, kampa katılmamı istediler. Ancak sakat olduğum için Almanya’daki kampa katılamadım. Gelecek sezon umarım iyi bir hazırlık dönemi geçirip eski Serdar Aziz’i Bursasporlulara izletmek istiyorum” ifadesini kullandı.

Eleştiri olacak

Geçen sezon çok fazla eleştirildiğini belirten Serdar Aziz, “Eleştiri tabii ki olacak. Hepsini ders olarak alıyorum. Ancak dediğim gibi sakatlığım vardı ve bu sezon sıkıntı yaşadım. En kısa zamanda kendimi toparlayacağım” dedi.

16 numarayı tabii ki isterim

Futbolu bırakan kaptan Ömer Erdoğan'ın, “16 numaralı forma Serdar'a yakışır” sözlerini değerlendiren genç savunmacı, “Ben de 16 numaralı formayı giymek istiyorum. 2 yıl önce de bunu söylemiştim. Ömer ağabeye verdiklerinde de çok mutlu olmuştum. Ömer ağabey de bu formanın bana yakışacağını söyledi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu formanın sorumluluğunu çok iyi biliyorum. Bu sorumluluğu da kaldıracağıma inanıyorum. Taraftarımız ve yönetimimiz isterse o formayı gerçekten giymek isterim ve gurur duyarım” ifadesini kullandı.(Tolgay ATAOKAY)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.