Hava Durumu

Sperm sayısını artırmak için etek giyin

Erkeklerde modern yaşamla birlikte sperm sayısında ve kalitesinde azalma olduğu bilinen bir gerçek. Yeni yapılan bir araştırmada İskoç tarzı giyilen eteğin bu soruna çare olacağı belirtiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2013 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2013 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sperm sayısını artırmak için etek giyin

Bazı toplumlarda erkeklere etek giydirilmesi aşağılama yöntemi olarak kabul edilir. Son olarak geçen hafta İran'da polislerin bir zanlı erkeğe etek giydirip sokakta dolaştırması büyük yankı uyandırmıştı. Bazı toplumlarda ise etek kendini diğer toplumlardan ayıran gurur duyulacak bir gelenek. İskoçlarda olduğu gibi. Sadece İskoçlarda değil, artık sperm kalitesinden şikayet eden erkeklere de etek giymesi tavsiye ediliyor.

Hollanda'da yeni yapılan bir araştırmada erkeklerin iç çamaşırı giymeden giyecekleri eteğin sprem sayısını ve kalitesini artıracağı iddia edildi.

Erasmus MC Üniversitesi Tıp Merkezi Yoğun Bakım Bölümü'nden uzmanlar erkeklere eğer sperm kalitelerini artırmak istiyorlarsa giyim alışkanlıklarında küçük bir değişikliğe gidip İskoç eteği giymesini öneriyor. Ancak uzmanlar bu eteği giyerken iç çamaşırı giymemelerini özellikle belirtiyor.

Uzmanlara göre spermin sağlıklı bir ortamda gelişmesi için erbezlerinin vücut sıcaklığından 3 derece daha düşük bir ortamda bulunması gerektiğini kaydediyor. Sıkı pantolon ve iç çamaşırının testis bölgesinin sıcaklığını yükselttiğini belirten uzmanlar eteğin bu bölgedeki ısıyı düşüreceğini ve hava akımını sağlayacağını söylüyor.

Yapılan araştırmada uzmanlar düzenli etek giyen erkeklerin bir yıl içinde sperm sayılarında kayda değer artış ve kalitesinde gelişme olduğunu ifade etti. Böylece doğurganlık oranının da artacağı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.