Hava Durumu

Spor şenliği Gemlik'te

Büyükşehir Belediyesi’nin çocukları spora teşvik etmek amacıyla 17 ilçede düzenlediği okullararası spor şenlikleri Gemlik’te de start aldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2015 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2015 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Spor şenliği Gemlik'te
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Gemlik Kapalı Spor Salonu’nda yapılan şenliklerin açılışına, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Kaymakamı Cahit Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ve Gemlik’teki eğitim kurumlarında okuyan öğrenciler katıldı.

Osmangazi, Nilüfer, Harmancık, Gürsu, Kestel, Mudanya, Yenişehir ve İznik’te büyük ilgi gören spor şenliklerini Gemlik’te de başlatmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, öğrencilere seslenerek, “Tüm imkanlarımızı sizler için seferber ettik. İstiyoruz ki zamanınızı en iyi şekilde değerlendirin. Bol bol spor yapın” dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise, Gemlik’e sağladığı katkılar nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti. Şenlik sonunda başarılı olan öğrencilere, madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.