Hava Durumu

Sporda Bursa başarısı

Birçok ulusal ve uluslararası spor organizasyonuna başarıyla ev sahipliği yapan ve tercih edilen illerin başında gelen Bursa, yetiştirdiği sporcularla da kürsünün zirvesinde yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2018 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2018 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sporda Bursa başarısı

TERCİH EDİLEN İL OLDU
Federasyonlarla yakın çalışma ve işbirliğini sürdüren Bursa Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün çabalarıyla, Bursa son 6 yılda birçok ulusal ve uluslararası organizasyona ev sahipliği yaptı. Ortaya koyduğu planlı ve düzenli organizasyon kabiliyeti neticesinde federasyonlar tarafından tercih edilen illerin başında gelen Bursa, U12-U18 Yıldızlar ve U18 Kadınlar Takım Satranç Yarışması, Büyük Erkekler Eleme Grubu Sutopu Müsabakaları, Midi Kadın Klasman Voleybol Müsabakaları, Süper Gençler Ligi Kadınlar Hentbol Müsabakaları, Futsal müsabakaları ve amatör lig maçları gibi onlarca spor organizasyonuna ev sahipliği yaptı.

ZİRVEYİ BIRAKMADILAR
Bursa'nın ev sahipliğinde düzenlenen, Trap Skeet Türkiye Şampiyonası, Okullararası Gençler Güreş Türkiye Şampiyonaları'na Bursalı sporcular damga vurdu. Serbest stilde 50 kiloda Ali Zor, 55 kilo da Mazlum Akyol ve 66 kiloda Oktay Tuncay Türkiye Şampiyonu oldu.

Yine Bursa'nın ev sahipliğinde Büyükşehir Belediyesi Atış Poligonu'nda düzenlenen Trap Skeet Türkiye Şampiyonası 30 kulüpten 120 sporcunun katılımıyla tamamlandı.
Nefeslerin tutulduğu trap yarışmalarında ise Büyük Erkekler kategorisinde Bursalı sporculardan Alp Kızılsu birinci olurken, takım yarışmalarında Bursa bölgesi erkeklerde Türkiye Şampiyonu oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.