Hava Durumu

Stancu düğümü bugün Ankara'da çözülüyor

Bursaspor, Rumen futbolcu için Ankara'nın yolunu tutuyor. Başkan Ali Ay ve beraberindeki yöneticiler bu sabah saatlerinde Başkent'e gidecek ve son tekliflerini sunacak.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2017 05:26
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2017 05:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Stancu düğümü bugün Ankara'da çözülüyor

Süper Lig'in 17. haftasında alınan Trabzonspor yenilgisiyle birlikte transfere hız kazandıran Bursaspor'da, gözler yeniden Bogdan Stancu'ya çevrildi. Bir türlü gerekli cevabı alamayan Yeşil Beyazlı kulüp, bugün Ankara'ya gidiyor. Gençlerbirliği forması giyen Rumen futbolcu için Başkent ekibinin başkanı İlhan Cavcav'la yüz yüze görüşmek isteyen Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, beraberindeki yöneticilerle birlikte bugün Ankara'nın yolunu tutacak.

FARK 500 BİN EURO

Özellikle forvet hakkında büyük sıkıntı çeken Bursaspor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da Bogdan Stancu'yu kadrosunda görmek istiyor. 1 milyon Euro bonservis bedeli isteyen Gençlerbirliği'nin bu isteğine 500 bin Euro ile karşılık veren Bursaspor Kulübü, orta yolu bulmanın peşinde. 29 yaşındaki futbolcu için kesenin ağzını biraz daha açması beklenilen başkan Ali Ay, İlhan Cavcav'ı ikna etmesi halinde transferi kamuoyuna duyuracak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.