Hava Durumu

Suç örgütüne eş zamanlı operasyon

Ankara'da haksız kazanç sağlayarak bölge esnafını kokutan ve zorla paralarını gasp eden suç örgütüne yönelik operasyonda 27 adrese baskın düzenledi. Operasyonda çok sayıda ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Ele geçirilen silahların balistik incelemesi sonucu iş yeri ve ev kurşunlama ile silahla yaralama eylemlerinde kullanıldığı tespit edildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2019 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2019 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Suç örgütüne eş zamanlı operasyon

Ankara Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda haksız kazanç sağlayarak Etimesgut ve Sincan'da bölge halkını gasp eden suç örgütüne yönelik 27 adrese baskın yapıldı. Operasyonda 22 şüpheliye ait adreste yapılan aramalarda çok sayıda ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Bölge esnafı üzerinde baskı ve şiddet uygulayan örgütün çek-senet tahsilatıyla, "çökme" diye tabir edilen nitelikli yağma yöntemiyle çok sayıda kişiyi gasp ettiği ortaya çıktı. Toplanan paraları aralarında pay ettikleri öğrenilen örgütün polise deşifre olmamak için adlarına sahte kimlik düzenledikleri belirlendi.

Silahlar üzerinde yapılan balistik incelemeler sonucu yakalanan silahların balistik incelemesi sonucu iş yeri ve ev kurşunlama ile silahla yaralama eylemlerinde kullanıldığı tespit edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.