Hava Durumu

Sümbüllü Bahçe Konağı 1 yaşını kutluyor

Osmangazi Belediyesi tarafından restore edilerek Bursa’nın değerleri arasına kazandırılan Sümbüllü Bahçe Konağı, yeni işlevi ile 1 yaşını kutluyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2012 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2012 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sümbüllü Bahçe Konağı 1 yaşını kutluyor

Osmangazi Belediyesi tarafından restore edilerek Bursa’ya kazandırılan Sümbüllü Bahçe Konağı’nın 1. yılını doldurması sebebiyle tesiste mini bir kutlama yapıldı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, belediye bürokratları ve Sümbüllü Bahçe Konağı çalışanlarının katıldığı kutlamada pasta kesildi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, pastayı kesmeden önce yaptığı konuşmada belediye olarak yenileyerek yeniden Bursa halkına ve turizmine kazandırdıkları sivil mimari örneği Sümbüllü Bahçe Konağı’nın 1 yılını doldurmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Sümbüllü Bahçe Konağı’nın geçen bir yıllık sürede kentin önemli markalarından biri haline geldiğinin altını çizen Dündar, konağın bundan sonra yukarı doğru bir ivme ile kente değer katmaya, hizmet etmeye devam edeceğini kaydetti.

Sümbüllü Bahçe Konağı’nın sosyal tesis olarak hem Bursalılara hem de kente gelen turistlere hizmet verdiğini ve müdavimlerinin oluştuğunu aktaran Dündar, “Sümbüllü Bahçe Konağı’nı Bursa’nın ve turizmin hizmetine sunarak marka kent Bursa’nın önemli simgelerinden biri haline getirmek istedik. Aradan kısa bir zaman geçmesine rağmen bunu başardık. Bursa’da Sümbüllü Bahçe Konağı prestij bir mekan oldu. Bursa’nın markası oldu. Bundan sonra da böyle devam edecek. İnsanlarımız burada eşsiz Bursa manzarasında Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini tatmaya, kenti yaşamaya devam edecek. Burası daha ilk yılında Bursa’nın vazgeçilmezlerinden biri oldu” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.