Hava Durumu

Sunderland N'Diaye için geldi

Batalla, Serdar derken Yeşil Beyazlı Kulübe Alfred N’Diaye için sürpriz bir teklif geldi. İngiliz kulübünün temsilcileri Yeşil Beyazlılara 2 milyon 250 bin Euro’luk resmi teklifi sundu. Bursaspor bu öneriye olumsuz yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2013 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2013 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sunderland N'Diaye için geldi

Bursaspor’da takımın değişilmezleri arasında yer alan Alfred N’Diaye’ye İngiltere’den sürpriz bir talip çıktı. Premier Lig ekiplerinden Sunderland adına menajerler dün Yeşil Beyazlı Kulübün Özlüce Tesisleri’ne gelerek resmi teklifi iletti. Sözleşmesi 31 Mayıs 2014’te bitecek ve menajerliğini abisinin yaptığı N’Diaye için İngiliz kulübünün yetki belgesini ellerinde bulunan beş menajerin Bursasporlu yöneticilerle görüştüğü bildirildi.  
 

HOLLANDA’DA DA İZLEDİLER
İngiliz ekibinin Bursaspor’a bonservis bedeli için 2 milyon 250 bin Euro önerdiği belirtiliyor. Bursaspor’un bu teklife olumsuz yanıt verdiği gelen bilgiler arasında. Bu arada Sunderland’in Alfred N’Diaye için daha önce de transfer girişiminde bulunduğu ortaya çıktı. İngiliz kulübünün temsilcilerinin Hollanda’da oynanan Twente maçında takımın kamp yaptığı otele gelerek daha önce de teklif sundukları öğrenildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.