Hava Durumu

Sürdür seriyi Timsah'ım!

Ligde oynadığı son üç maçtan 9 puan çıkaran ve zirveye ortak olan Bursaspor seriyi sürdürme amacıyla bu akşam deplasmanda Adana Demirspor'la karşılaşacak. Özgüç Türkalp'in yöneteceği, saat 19.00'da başlayacak kritik maç BeIN Sports Max 1'den ekranlara gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2019 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2019 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sürdür seriyi Timsah'ım!

ZİRVENİN ORTAĞI

Sezona deplasmandaki Fatih Karagümrük yenilgisiyle başlayan, sonrasında oynadığı Akhisarspor, Eskişehirspor ve Osmanlıspor galibiyetleriyle üç maçlık seri yakalayan Bursaspor bu akşam tabloyu sürdürme amacıyla Adana Demirspor'la son derece önemli bir mücadele verecek. Topladığı 9 puanla Ümraniyespor'la birlikte zirveyi paylaşan Yeşil Beyazlılar bu maçtan da üç puanla ayrılarak dörtte dört yapma amacıyla sahaya çıkacak.

REHAVET OLMASIN

Saat 19.00'da başlayacak mücadele BeIN Sports Max 1'den ekranlara gelecek. İki takım arasındaki kritik maçı tecrübeli hakem Özgüç Türkalp yönetecek. Yıllar sonra Adana'ya ayak basacak Yeşil Beyazlılar'da teknik direktör Yalçın Koşukavak yakaladıkları çıkış trendini sürdürme amacıyla oyuncularından rehavete kapılmamalarını ve yarım asırlık rekabette yeni bir galibiyet elde etmek amacıyla mücadele etmelerini istedi.

BURSASPOR'UN MUHTEMEL 11'İ:

ÇAĞLAR ŞAHİN AKBABA - SHEHU - CÜNEYT KÖZ - RÜŞTÜ HANLI - LATOVLEVİCİ - AYKUT AKGÜN - BURAK ALTIPARMAK - İGOR - EMİRHAN AYDOĞAN - BURAK KAPACAK - KUBİLAY KANATSIZKUŞ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.