Hava Durumu

Survivor 2020'de kim elendi? 25 Şubat 2020

Survivor'da dün akşam elenen isim yapılan konseyle birlikte açıklandı. Acun Ilıcalı'nın İstanbul'dan katıldığı konseyde en az SMS'i alan isim adaya veda etti. Survivor iletişim oyunu da ünlüler ve gönüllüler takımı için önem arz etti. İşte, Survivor'da önceki akşam elenerek veda eden isim ve iletişim oyunu hakkında bazı bilgiler...

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2020 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2020 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor 2020'de kim elendi? 25 Şubat 2020

Survivor'da ikinci elenen isim SMS sıralaması ile netlik kazandı. Acun Ilıcalı, İstanbul'dan katılığı konseyde sıralamayı paylaştı. İşte, Survivor iletişim oyununu kazanan ve adaya veda eden takımlar hakkında detaylı bilgiler...

ADAYA VEDA EDEN İKİNCİ İSİM O OLDU

SMS oylaması ile en fazla oyu alan Barış ve Ersin eleme potasına girmesi için Tuğba Melis Türk ve Mert Öcal'ın isimlerini söyledi. Yapılan oylama ise Survivor'dan elenen ikinci isim Tuğba Melis Türk oldu. SMS sıralaması ise şöyle gelişti;

1-Barış
2-Ersin
3-Mert
4-Derya
5-Aycan
6-Elif
7-Parviz
8-Sercan
9-Melis

İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımı büyük bir ödül oyunu için karşı karşıya geldiler. Yarışmacılar telefon üzerinden aileleri görüşüp özlemlerini dindirmek için zorlu parkurda tüm gücünü kullandı. Büyük mücadelenin verildiği oyunda, iletişim ödülünü Yasin'in sayısı ile 10'a 7 gönüllüler takımı kazandı.

Ödülü kaybeden ünlüler takımı duygusal anlar yaşadı. İrem :" Bu ödül benim için çok önemliydi. Burada ailemin, arkadaşlarımın kıymetini anladım. Buraya alışamadım hepsini çok özledim." dedi.

BİRİNCİ ELEME ADAYI KİMDİ?

23 Şubat 2020 Survivor 6. bölümde Ünlüler ile Gönüllüler, dokunulmazlığı kazanmak için kıyasıya mücadele verdiler. Başa baş giden oyunun galibi Gönüllüler oldu. Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler ada konseyine giderek eleme potasına göndermek istedikleri takım arkadaşını yazdı. Yapılan oylama sonucunda haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Oy çoğunluğuyla haftanın ilk eleme adayı Derya oldu.

TUĞBA MELİS TÜRK KİMDİR?

Tuğba Melis Türk, 7 Eylül 1990 tarihinde Bulgaristan'ın Sofya şehrinde dünyaya geldi. Baba tarafı Azeri kökenlidir. Ailesi ile birlikte Bulgaristan'dan Türkiye'ye göç etti. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Dram ve Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Akademi Neo'da oyunculuk dersleri aldı. Ayakkabı ve şapka tutkunu olan Tuğba Melis Türk, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yanı sıra komedi filmleri Laz Vampir Tirakula ve Kolpaçino'nun kadrosunda yer aldı.

Miss Turkey 2009 güzellik yarışmasında finalist, Miss Kemer Güzellik yarışmasında ise ikinci oldu. 2011 yılında "Best Model of Turkey" yarışmasında birinci oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.