Hava Durumu

Survivor Fatmagül dünya evine giriyor

Geçtiğimiz yıl Survivor yarışmasında adını sıkça duyduğumuz Fatmagül Fakı bir yıldır oyuncu Ali Yörenç ile aşk yaşıyordu. Fatmagül Fakı ile Ali Yörenç, ailelerinden de onay alarak evlilik hazırlıklarına başladı. Survivor Fatmagül yakışıklı Ali Yörenç ile evleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2014 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2014 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor Fatmagül dünya evine giriyor

Geçtiğimiz yıl Survivor yarışmasında adını sıkça duyduğumuz Fatmagül Fakı bir yıldır oyuncu Ali Yörenç ile aşk yaşıyordu. Fatmagül Fakı ile Ali Yörenç, ailelerinden de onay alarak evlilik hazırlıklarına başladı. Survivor Fatmagül yakışıklı Ali Yörenç ile evleniyor!

Survivor'ın 2013 yarışmacılarından olan Fatmagül Fakı, bir yıldır Ali Yörenç ile aşk yaşıyor. Yakışıklı oyuncu Ali Yörenç, Kuzey Güney dizisindeki başarılı oyunculuğuyla ve görünüşüyle genç kızların gönlünü feth etmişti. Ali Yörenç, aynı zamanda reyting rekortmeni dizilerin de senaristliğini yapan Ece Yörenç'in oğlu.

Medcezir, Aşk-ı Memnu, Kurt Seyit ve Şura, Fatmagül'ün Suçu Ne? gibi başarılı dizilerin senaristliğini yapan Ece Yörenç, gelin adayına onay verdi. Ali Yörenç'in ilişkilerinin dördüncü ayında, Fatmagül Fakı'yı annesiyle tanıştırdığı öğrenildi. Ece Yörenç ogünden beri gittiği her yerde, Fatmagül Fakı'dan gelinim diye bahsetmeye başlamış. Hızlı bir şekilde Fatmagül Fakı'yı benimseyen Ece Yörenç, bu evliliğe de destek veriyor. Fatmagül Fakı ile Ali Yörenç düğün hazırlıklarına başladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.