Hava Durumu

Taban: "Dirilişe ihtiyacımız var"

Bursa'nın İnegöl Belediye Başkanı Ali Taban, Kent Konseyi üyeleriyle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2018 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2018 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Taban: "Dirilişe ihtiyacımız var"

Kent Konseyi'nin düzenlediği yıllık istişare toplantısına katılan Başkan Alper Taban, "Zaman o kadar hızlı geçiyor ki 8 Kasım'dan bugüne yuvarlanarak geldik. Öncesinde başkan yardımcılığı sürecinde farklı koşuşturmalarımız vardı. Şimdi işin sevk ve idare noktasında görevimiz olduğundan büyük bir sorumluluk aldığımızın farkındayım. İnşallah hep birlikte İnegöl'ümüz için en güzel işleri yapacağımızdan eminim.

Ortak akıldan, istişareden, birlikte yönetmekten ve eşit ve adil olmaktan bahsetmiştim. Burada bunları bir kez daha tekrar etmek istiyorum. Kent Konseyi'miz, sokaktaki vatandaşımız, şehrimizde yaşayan herkesle ortak aklımızı çalıştıracağız. İstişareler yapacağız. İlk istişare toplantımızı da Muhtarlar Derneği le gerçekleştirdik. Yine basın mensuplarımızla bir değerlendirme toplantısı yaptık. Burada hangi projeyi yapacaksınız soruları akıllara geldi. Arkadaşlar ben daha ziyade şuna vurgu yaptım; küçük dokunuşlarla büyük farkındalıklar oluşturabileceğimizi ifade ettim.

Çok küçük dokunuşlarla o kadar büyük bilinç ve farkındalıklar oluşturabiliriz ki. Bu sayede kentlilik bilinci ve şehir bilincine varmış olacağız. Bu dönem içerisinde yapacağımız en büyük projeler, küçük dokunuşlarla büyük değişimler başarmak" diye konuştu.

Taban, "Tabii devlette devamlılık esası var. Biz hali hazırda yürüyen projelerimizi devam ettiriyoruz. Bunun üzerine ilave edeceğimiz işleri de katıyoruz, ama bir uyanışa, bir dirilişe ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Farkında olmadan pek çok hata ve yanlışlar olduğunu düşünüyorum. Amacımız burada bunların farkına varılmasını sağlamak. Çevre diyoruz, trafik diyoruz Bana göre burada farkına vardığımız zaman ve beraberinde bunların denetim ve kontrol ayaklarını da hayata geçirdiğimizde inşallah bu şehirde çok daha güzel tablolarla karşılaşacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.