Hava Durumu

Tacizci sert kayaya çarptı! Öyle bir benzetti ki...

ABD'nin Colorado eyaletinde yaşayan Leanna Car, İrlanda'ya ziyaretinde korkunç bir deneyim yaşadı. Başkent Dublin'de tacize uğrayan genç kadın yaşadıklarını ve tacizcisini nasıl 'dövdüğünü' anlattı...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2018 18:17
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2018 18:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tacizci sert kayaya çarptı! Öyle bir benzetti ki...

ABD'li Leanna Carr geçtiğimiz hafta turist olarak Dublin'e gitti. 26 yaşındaki kuvvet antrenörü ve vücut geliştirme sporcusu, Dublin sokaklarında yürüdüğü sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından tacize uğradı.

Ancak tacizci Carr'ın kendisine 'çok güçlü' bir yanıt vereceğini bilmiyordu. Uğradığı tacize kayıtsız kalamayan genç kadın, adamın suratına yumruk attı.

Yaşadıklarını şöyle anlatıyor;

"Geçtiğimiz hafta Dublin'de sokakta gezerken, bir adam popomu sıktı, kahkahalarla gülmeye başladı ve şöyle dedi; 'Sen Amerikalısın, bu senin hoşuna gitmiştir'.

Yalnız seyahat etmek beni daha iyi bir insan yapmış ki, ilk tepkim yüzüne bir yumruk atmak oldu. Güpegündüz sokak ortasında böyle bir şey olunca, herkesin önünde ona bir ders vermem şart oldu."

Leanna şöyle diyor; "Siz görmemiş olabilirsiniz, ama bu cinsel taciz olmuyor anlamına gelmez. Hangi ülkede olursanız olun. Cinsel taciz her gün tanımadığınız insanlar tarafından size yapılıyor ve çoğu kadın bu durumda ne yapacağını bilmiyor."

Hiçbir zaman şiddet karşıtı olmadığını söyleyen Leanna, Twitter üzerinden ellerinin fotoğrafını paylaştı. Leanna, Twitter paylaşımında daha önce kimseyi yumruklamadığını ve geçmişte olsaydı böyle bir harekette bulunamayacağını belirtti.

Pek çok kadının tacize karşı gereken cevabı vermediğini söyleyen genç sporcunun paylaşımı Twitter'da 25 binin üzerinde beğeni aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.