Hava Durumu

'Taraftar bize güç veriyor'

Tofaş Basketbol Takımı Genel Menajeri Tolga Öngören yaptığı açıklamada, "Şehir ile bütünleşmiş durumdayız. Hem ligde hem Avrupa'da iyi gidiyoruz. Yarın oynayacağımız zorlu mücadelede tüm sporseverleri salona bekliyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2017 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2017 09:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Taraftar bize güç veriyor'

ANADOLU EFES ÖNEMLİ BİR RAKİP

Tahincioğlu Basketbol Ligi ekiplerinden Tofaş'ın yarın saat 17.00'de Anadolu Efes ile oynayacağı önemli mücadele öncesi Mavi Yeşillilerin Genel Menajeri Tolga Öngören önemli açıklamalarda bulundu. Yarın oynayacakları karşılaşmayı kazanarak iyi giden ivmelerini devam ettirmek istedikleri belirten Öngören, "Ligde yolumuza kayıpsız devam ediyoruz. Yarın Anadolu Efes ile kalitemizi ispatlamamız açısından önemli bir maç oynayacağız. Camia olarak havamız çok iyi ve şehir ile bütünleşmiş durumdayız. Önemli olan bu görüntümüzü tüm sezona yayabilmek" dedi.

YİNE BÜYÜK BİR DESTEK İSTİYORUZ

Hem yarın oynanacak mücadelede hem de sezonun geri kalan kısmında Bursalı basketbolseverlerin desteğine ihtiyaçları olduğunu belirten Tolga Öngören, "Sahamızda oynadığımız maçlarda seyircimizin desteği bize önemli bir güç sağlıyor. Adeta itici gücümüz oluyorlar. Günden güne artan bir taraftar kitlemiz oluşmuş durumda. Yarın oynayacağımız zorlu Anadolu Efes mücadelesinde de büyük destek bekliyoruz. İnanıyorum ki takımımız her zamanki performansını gösterip bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılacaktır" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.