Hava Durumu

Taraftara hakaret etmişti... Faturası ağır oldu

Bayern Münih Sportif Direktörü Hasan Salihamidzic, taraftarlara hakaret eden Frank Ribery'ye yüksek bir para cezası verileceğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2019 20:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2019 20:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Taraftara hakaret etmişti... Faturası ağır oldu

Dünyaca ünlü etçi Nusret'e gidip 1200 euroluk altın kaplama et yiyen Frank Ribery, Bayern Münih taraftarlarının hışmına uğramıştı. Ribery de gelen tepkilere, "Kıskançlar, nefret edenler. Size hiçbir şey borçlu değilim, başarım benim, bana inananların ve tanrının sayesinde."demişti.

"RİBERY ÖDEME YAPMADI"

Bu açıklama sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bayern Münih Sportif Direktörü Salihamidzic, "Frank, Bayern oyuncusu olarak kullanmaması gereken sözler kullandı. Ribery, Nusret'in davetlisi olarak restorana gittiğini söyledi. Ödeme yapmadı. Davet edildi ve bu yanlış yansıtıldığı için Frank en kötü bir biçimde küfürlere ve hakarete maruz kaldı. Ama sadece Franck değil hamile eşi ve çocuğu, hastanede ameliyat olan annesi de." dedi.

KULÜP ÜZERİNİ ÇİZDİ

Salihamidzic, "Franck bunun üzerine ailesinin önüne kendini siper etti, kendini ve ailesini savundu. Bunu yapmaya da hakkı var ve bu açıdan oyuncuyu ben de destekliyorum. Ancak olay bir noktada rayından çıktı." diye konuştu. Alman basınında yer alan haberlere göre Ribery'nin bu tavrını kabul edilemez olduğunu düşünen Bayern Münih yetkilileri, Frank Ribery'nin sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.