Hava Durumu

Tarihi karar! Lucescu'ya sürpriz teklif

Fenerbahçe'nin, sezon sonu Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi bitecek olan Mircea Lucescu'ya teklif yaptığı iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2015 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2015 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tarihi karar! Lucescu'ya sürpriz teklif
Sarı-lacivertlilerde 2-1'lik Gençlerbirliği mağlubiyetinin ardından sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın, arka arkaya alınan başarısız sonuçlar nedeniyle tarihi bir karar aldığı ve bu sezon şampiyon olmaları halinde bile Avrupa hedefi nedeniyle teknik direktör İsmail Kartal ile yolları ayırmaya karar verdiği ileri sürüldü.

Takvim Gazetesi'nin haberinde; Aziz Yıldırım'ın, bu sezon sonunda Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi bitecek olan Mircea Lucescu'ya şimdiden teklif yaptığı belirtildi. Ukrayna kulubünün başkanı Rinat Ahmedov'un bu gelişmelerden çok rahatsız olduğu ve Rumen teknik direktöre 5 yıllık yeni bir sözleşme önerdiği öne sürüldü. Ancak Lucescu'nun Ahmedov'a hala cevap vermemesi Fenerbahçe'ye gideceği iddialarını giderek güçlendirdi.

TÜRKİYE'DE AYNI TAKIMI ÇALIŞTIRMAK İSTEMİYOR

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Lucescu'nun yakın çevresine, "Türkiye'ye gelirsem bir daha aynı takımı çalıştırmam" demesi de Fenerbahçe'nin teklifini kabul edeceği söylentilerini daha artırdı. Sarı-Lacivertli takımın gelecek sezon iddialı bir takım kuracak olması ve Ukrayna'daki karışıklıklar nedeniyle Rumen teknik direktörün bu kez Sarı-Lacivertliler'e 'Evet' demesinin yüksek ihtimal olduğu belirtildi.

YILDIRIM ÇOK İSTİYOR

Daha önce de Mircea Lucescu'yu takımın başına getirmek isteyen ama başaramayan Aziz Yıldırım, Rumen hoca için yeni bir teklifte daha bulundu.

KUPA KOLEKSİYONCUSU LUCESCU

Türkiye'de önce Galatasaray, sonra da Beşiktaş'ı şampiyon yapan Lucescu, ardından gittiği Ukrayna'da Shakhtar'e sayısız şampiyonluklar ve kupalar kazandırdı. Rumen hoca her yerde çok büyük saygı görüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.