Hava Durumu

Tartışmalara son noktayı koydular!

Yıldız Tilbe ve Acun Ilıcalı 'aralarında gerginlik var iddialarına' son noktayı koydu. İkili Twitter'dan birbirlerine teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2018 18:05
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2018 18:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tartışmalara son noktayı koydular!

O ses Türkiye'nin geçtiğimiz sezon juri koltuğunda oturan ve sosyal medya hesabından yaptığı, "O ses'te yokmuşum, olsun, teşekkür eder başarılarının devamını dilerim." açıklamasıyla çok konuşulmuştu. Bu olayın yaşanmasının ardından Yıldız Tilbe ile Acun Ilıcalı'nın arasında problem olduğu dedikoduları çıkmıştı. Yıldız Tilbe ve Acun Ilıcalı bu dedikodulara son noktayı yine sosyal medya üzerinden koydu.

"BİRBİRLERİNE TEŞEKKÜR ETTİLER"

Yıldız Tibe'nin Twitter hesabından yaptığı, "Acun Ilıcalı ve Acun medya çalışanlarınaçok teşekkür ederim. Çalıştığım süre boyunca 1 dediğimi 2 etmediler . Kim ne derse desin Acun Ilıcalı çok iyi bir patron , çalışanları da arı gibi çalışkan, hepsi." açıklamasına yine Twitter üzerinden Acun Ilıcalı'dan cevap geldi. Ilıcalı, Tilbe'ye, "Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Türkiye'nin en sevilen birkaç sanatçısından biri olmanda sanatın kadar yüreğinin de büyük etkisi var. O Ses Türkiye'ye katkılarından dolayı biz teşekkür ederiz." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.