Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tatlı ve bozuk para çalarken yakalandı!

Konya'da uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen bir kişi, pastanenin kapısını kırarak içeri girip tatlı ve bozuk paraları çaldı. İş yeri çalışanlarınca yakalanan hırsızlık şüphelisi polise teslim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2019 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2019 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tatlı ve bozuk para çalarken yakalandı!

Olay, dün gece saat 00.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Erenköy Mahallesi Yeni Sille Caddesi üzerinde bulunan bir pastanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen Haydar E. bisikleti ile pastaneye gelerek cam kapıyı açmaya çalıştı. Başarılı olamayan şüpheli bu kez bir tahta parçasının yardımıyla kapıyı zorlayarak kırdı. İçeriye giren şüpheli yaş pasta, pişmaniye ve kasadaki 130 lirayı alarak iş yerinden çıktı.

Bu sırada cep telefonuna alarm programından bildirim gelen iş yeri çalışanları pastaneye gelerek şüpheliyi kaçmak istediği sırada yakaladı. Bu anlar ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kayıt edildi. İhbar üzerine olay yerine ulaşan ekipler, şüpheliyi gözaltına alındı. Buradaki işlemlerin ardından Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen uyuşturucu bağımlısı ve sarhoş şahsın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.