Hava Durumu

TB2L'de final zamanı

Üç Bursa takımının mücadele ettiği Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde sona gelindi. Bugün gerçekleşecek kura çekiminde final gruplarına adını yazdırmayı başaran Final Spor ve Gemlik Basketbol'un rakipleri belli olacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2018 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2018 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TB2L'de final zamanı

HABER I Özgün DOĞAN I

İLK İKİ SIRA SÜPER LİGDE

Türkiye Basketbol 2. Ligi Final Grubu'nda mücadele etmeye hak kazanan 8 takımın maç programının kura çekimi bugün gerçekleştirilecek. Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde normal sezonun tamamlanmasının ardından play-off'ta mücadele eden ekiplerden Artvin Belediye, Boluspor, Bornova Belediyesi, Edirne BLD Edirnespor, Fethiye Belediye, Finalspor, Gemlik Basketbol ve Manisa BŞB Spor, rakiplerini eleyerek TB2L Final Grubu'nda mücadele etme hakkını elde etti. İki devreli ve lig usulüne göre oynanacak karşılaşmalarda ilk iki sırayı alan takımlar, 2018-2019 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi'nde yer almaya hak kazanacak.

2 BURSA TAKIMI FİNALLERDE

Bursa ekiplerinden Final Spor oynadığı 22 maçın sonunda ligi 5. sırada tamamlamayı başardı ve eleme grubunda da iki maçta da Efespor'u mağlup ederek adını final grubuna yazdırdı. Gemlik Basketbol ise normal sezonu 12 galibiyetle 6. sırada tamamladı ve eleme grubunda FMV Işıkspor'u geçerek adını final gruplarına yazdıran bir diğer Bursa takımı oldu. Serra Sünger İnegöl Belediyespor ise A grubu lideri Manisa Büyükşehir Belediyespor'a iki maçta da mağlup olunca adını final maçlarına yazdıramadı. Kura çekimi bugün saat 11:00'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.