Hava Durumu

Tek aday Yazıcı

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı Serkan Yazıcı, bugün yapılacak 4. olağan genel kurulunda tek aday olarak seçime giriyor. 11 aylık başkanlık döneminde önemli icraatlar yapan Yazıcı’nın gelecekteki hedefleri daha da büyük.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2016 05:26
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2016 05:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tek aday Yazıcı
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun, 4. Olağan Genel Kurulu bugün saat 10.00’da Ankara’da yapılacak. Katılımda çoğunluk sağlanamaması durumunda ise 2. toplantı yarın aynı yerde ve saatte çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek. 05 Aralık 2015 günü gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul sonucunda başkanlık görevine seçilen ve halen bu görevini sürdüren Serkan Yazıcı, seçime tek aday olarak giriyor.

300 SPORCU KATILMIŞTI

Serkan Yazıcı, 11 aylık başkanlık döneminde başta ralli, offroad ve klasik branşlarının bir araya geldiği 150 araç ve 300 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Marmaris Auto Sport Fest ve 2015 Şampiyonlar Ödül Töreni gibi başarılı organizasyonların yanı sıra, ulusal yarış organize eden kulüplere bütçe desteği, Körfez Yarış Pisti’ne yatırım yapılması ve komple yenilenmesi, TOSFED merkez ofisinin taşınması ve personel alımı gibi hizmetler yaptı.

HEDEFLERİ BÜYÜK

Bununla da sınırlı kalmayan ve Yusuf Aramacı Ralli Kupası’na katılan ekiplere ücretsiz toprak lastiği teşvik ödülleri, 2016 sezonunda 10 ulusal branşta genel klasman ve sınıflarında ilk 3 dereceyi paylaşan sporculara toplamda 336 adet yarış lastiği teşvik ödülleri gibi birçok uygulama gerçekleştiren Yazıcı’nın yeni dönemde; uluslararası     organizasyonlar, milli sporcuların desteklenmesi ve sosyal sorumluluk projeleri gibi farklı hedefleri bulunuyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.