Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teleferik'ten büyük jest!

Uludağ ile kent merkezi arasında alternatif ulaşım sağlayan Bursa Teleferik AŞ, "24 Kasım Öğretmenler Günü" nedeniyle 19-25 Kasım tarihlerinde bir öğretmen ile yanında getireceği bir öğrenciye ücretsiz ulaşım sağlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2018 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2018 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Teleferik'ten büyük jest!

Teleferik AŞ Genel Müdürü Erdal Ey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, hayatını kaybeden tüm öğretmenlere rahmet diledi.

Öğretmenlerin önemli bir görev üstlendiğini vurgulayan Ey, şunları kaydetti:

"Öğretmenlerimizin üstlendiği görev, toplumsal ve bireysel anlamda bütün özeni hak etmektedir. Karanlığa meşale olacak çocuklarımızın gelişmesinde sonsuz emek harcayan, zor şartlar altında dahi olsa ülkemizin her köşesinde özveri ve sabır ile görevlerini özenle yerine getirmeye çalışan, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum."

Ey, tüm öğretmenleri teleferik ile yolculuğa beklediklerini dile getirerek, "19-25 Kasım'da teleferik kullanımında öğretmenlerimizden ve yanlarında getirecekleri bir öğrencisinden ücret almayacağız. Tüm öğretmenlerimizi teleferik yolculuğuna bekleriz." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.