Hava Durumu

Teröristlerin umutları yabancı cenazelerde!

Darbe üstüne darbe yiyen, Batı'dan aradığı desteği bulamayan terör örgütü YPG, girdiği çıkmazdan kurtulmak için bünyesindeki yabancı uyruklu teröristlere sarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2018 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2018 08:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Teröristlerin umutları yabancı cenazelerde!

Afrin'e konuşlanan yabancı teröristlerin arasında Amerikan, Kanada, Alman, İngiliz, Fransızve Çinliler bulunuyor.

ONLARCA ÖLÜ GÖNDERECEK

Örgütün amacı bu hamleyle kendilerine destek vermeyen Batı başkentlerine onlarca cenaze göndermek. Buralara gönderilecek cenazeler üzerinden özellikle Avrupa'daki örgüt destekçiler tarafından sosyal medya üzerinden algı çalışması yürütülecek. Bu şekilde Batı'dan destek almayı planlayan örgüt, halkın desteğinin söz konusu ülkelerin yönetimleri üzerinde baskı oluşturacağını hesaplıyor. Bununla birlikte Batı'daki yöneticilerin de, Türkiye'nin operasyonu durdurması için seslerini yükselteceklerini düşünüyor. Bu planın işlemesi için özellikle SDF bünyesindeki yabancı uyruklu teröristlerin varlığı üzerinden r propaganda yürütüyor

RÖPORTAJLARLA ALGI ÇALIŞMASI

Örgüte yakın sosyal medya hesapları ve siteleri, sürekli yabancı teröristlerle yapılan röportajlara ilişkin videolara yer veriyor. Röportajlarda, yabancı teröristler, kendi dillerinde DEAŞ'a karşı verdikleri mücadeleyi anlatıp Zeytin Dalı Harekatı'nı eleştiriyor. Amaçları ise net; Avrupa, Türkiye'yi durdursun!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.