Hava Durumu

Tesadüf değil

Bursaspor’un kalecisi Harun Tekin, şu günlerde takımını sırtlarken, onun bugünlere gelişinde pay sahibi olan isimlere Bursa Hakimiyet ulaştı. Harun’un Güngörenspor’dan A Milli Takım’a kadar uzanan başarı serüveninde yanında olan antrenörler genç eldivenin çalışkanlığı ve düzgün karakteri sayesinde bugünlere geldiğine vurgu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2015 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2015 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tesadüf değil
ÇALIŞKANLIĞININ ÖDÜLÜ

Sadece Bursaspor’da değil, Türk futbolunda son dönemde adından sıkça söz ettiren kalecilerin başında geliyor Harun Tekin... Yeşil Beyazlı takımda sergilediği başarılı performansla A Milli Takım’a kadar yükselen genç eldiven, çok çalışmasının karşılığını yavaş yavaş almaya başladı. Harun şu an Türkiye’nin parmakla gösterilecek kalecilerinden biri olurken, onun bugünlere gelmesinde emeği geçenler başarılı file bekçisiyle gurur duyuyor. 

 ‘BEN BURADAYIM’ DİYOR

Harun Tekin’in başarı öyküsünün altında çok çalışması yatıyor. Amatör lisansla Menemen’den İstanbul Güngörenspor’a transfer olan Harun Tekin profesyonelliğe de ilk adımını atıyor. Başarılı performansıyla ‘Ben buradayım’ diyen genç eldiven Bursaspor kaleci antrenörü Öztürk Tanrıbilir’in dikkatini çekiyor. Ve sonrasında da Harun Tekin Yeşil Beyazlı takıma transfer olarak merdivenleri birer birer çıkmaya başlıyor. 

DÜZGÜN KARAKTER

Harun Tekin’le ilgili görüşünü aldığımız antrenörlerin tamamı onun örnek gösterilecek kişiliği ve çalışkanlığının altını çiziyor. 26 yaşında Bursaspor gibi kalburüstü bir takımın birinci kalecisi olmanın önemine vurgu yapılıyor ve ‘karakteri güçlü olmayan bir kaleci asla bunu başaramazdı’ diyor onu bugünlere getiren teknik adamlar ve ekliyorlar;“Harun sadece Türkiye’nin değil, daha fazla çalışması durumunda Avrupa’nın da önemli eldivenlerinden biri olabilir”.

Süha GÜRSOY'un haberi...
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.