Hava Durumu

TFF'den inanılmaz kapatma kararı!

TFF Almanya eski temsilcisi Erdal Keser, “Büro kapandı. 3 bin gurbetçi oyuncunun dataları vardı. Hepsi bir günde silindi. 10 yılın çalışması çöpe atıldı” diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2015 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2015 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TFF'den inanılmaz kapatma kararı!
Brezilya’da düzenlenen Dünya Kupası’nın son şampiyonu Almanya’nın gelecek planlarında gurbetçi oyuncular önemli bir yer tutuyor. Panzerler’in U-17 Milli Takımı’nda tam 7 gurbetçinin ilk 11’de forma giyiyor olması gündeme bomba gibi düştü. U-15 Alman Milli Takımı’nda da pek çok Türk genci var. Galatasaray’ın eski yıldızı ve TFF’nin eski Almanya temsilcisi Erdal Keser konuyla ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu.

“HERKES İSYANDA”

Keser şunları söyledi: “Biliyorsunuz TFF Almanya’daki büroyu kapattı. Türkiye’de kimse bu konunun üzerine gitmiyor.
Almanya U-17 Milli Takımı’nda oynayan 7 oyuncunun 2-3 tanesini alabilme şansımız vardı. Ama bu çocuklarla kimse ilgilenmiyorsa buradan bir şey beklemek hayalcilik olur. Keşke buradaki gurbetçi çocukların anne ve babaları ile görüşseniz herkes isyan içerisinde.”

KÖPRÜLER ATILDI

Kendilerinin zamanında çok uğraştıklarını belirten Keser, “Gökhan Töre, Ömer Toprak, Hakan Çalhanoğlu’nu bu sayede
kazandırdık. Her gün anne ve babalarıyla görüşerek ikna ettik. Bunları gözardı etmemek lazım. Artık Almanya ile Türkiye arasında bir köprü filan kalmadı. 3 bin gurbetçi oyuncumuzun datamızda detaylı bilgileri yer alıyordu. O datalar bile silindi. 10 senenin çalışması 1 günde çöpe atıldı” dedi. (KAYNAK:BUGÜN)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.