Hava Durumu

TFF'nin kriteri ne?

Deneyimli teknik adam, Fenerbahçe ile İstanbul Başakşehir maçlarının 4 gün arayla olacak olmasından yakınarak, “Neden böyle bir uygulama var bilmiyorum. Öğrenmek istiyorum sadece. Dinlenmeden maça çıkacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2014 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2014 07:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TFF'nin kriteri ne?
ŞİKAYET ANLAYIŞIMIZ HİÇ OLMADI

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Özlüce Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Güneş öncelikle Fenerbahçe maçına değinerek, “Fenerbahçe maçı sonrası puan durumuna baktığımız zaman sıkışmış bir lig görüyoruz. Puan ortalaması maç başına düşük. Büyük kopma yok. Her takımın yukarı aşağıya çıkacağı lig var. Kazanmak için arzuluyduk. Güvenli ve istekli oynadık. Oyun disiplinini sahaya yansıtmaya çalıştık. Verilen görevleri yapmaya çalışan oyuncu kadromuz mevcut. İzleyenlere de en azından takdir etme bakımından oyun anlayışımızı iyi sunuyoruz. Şikayet anlayışımız hiç olmadı” dedi.

KUPA MAÇINDA DA SÖZ KONUSU

Takımın pazartesi ve cuma günü ardı ardına maç oynayacağını hatırlatan tecrübeli teknik adam, “Neden pazartesi bizi oynatıp cuma oynattılar da rakibi farklı oynattılar? Öğrenmek istiyorum sadece. Kupa maçında da aynı durum söz konusu. Neden cuma oynayıp salı çarşambaya koymadılar? Ya da cezalı oyuncunun cezası neden ötelenir? Pazartesi günü zor maç oynadık şimdi dinlenmeden diğer maça hazırlanıyoruz. Tüm antrenman programlarımızı buna göre ayarlıyoruz. Biz Avrupa'da oynayan takımlarla genelde pazartesi günü oynadık. Bir şey biliyorsanız açıklayın. Ben bunun cevabını bilmiyorum”  diye konuştu. 

DAHA DİKKATLİ OLMALIYIZ

Moralli ve güçlü bir takım olduklarını ifade eden Güneş sözlerini şöyle sürdürdü: “Moralli ve güçlü bir takımız. Futbolcuların inançları ön planda. Müsabakada bana bir pozisyonda Volkan ile Harun'un birbirleriyle tartıştığını söylediler.  Maç esnasında başka bir yöne baktığımdan ben görmedim. Görüntüde izledim ve konuştum. Tipik Türk hikayesi. Sonra hallettiler ama hiç olmaması gerekiyor. Bazı konuları yanlış anlayıp üzerine gidilebiliyor. Daha dikkatli olmalıyız. Bu da bizim maç içerisinde eksiğimiz. Bunlar düzeltilecektir. Yansıması devam etmedi. Konuşup halettiler. Bunu da paylaşmak durumunda kaldım.”

İSTANBUL ÖNCESİ 3 EKSİK

Takımın son durumuyla ilgili bilgi veren Güneş, “Ciddi boyutta sakatlığımız yok. Maçtan önce hafif sakatlıklar vardı. Ethem, Yasin ve Traore bu hafta da olmayabilirler. Onun dışında diğer oyuncuların yorgunlukları var. Bugün (dün) hafif idman yaptık. Yarın (bugün) da tek idman yapıp İstanbul'a gideceğiz” şeklinde konuştu. 

TAŞÇIOĞLU KESİK YEDİ

Bursaspor-Fenerbahçe maçında iki pozisyonda ofsaytı tespit edemeyen ve MHK Başkanı Zekeriya Alp tarafından eleştirilen Aleks Taşçıoğlu’na bu hafta Fırat Aydınus’un hakem triosu içinde görev verilmedi, cezalandırıldı.

ANLAMAYAN ADAMA SUSMAK EN GÜZEL CEVAP

Fenerbahçe maçındaki gündeme gelen ofsayt pozisyonları ve maç sonrası Volkan Demirel ile ilgili yöneltilen soruya verdiği cevapla ilgili Güneş , “Bizim bu maçla ilgili iki tane ofsayt pozisyonu var. Verilseydi golü atardık deniyor o gündem yapılıyor. Bizim maçta da taç vardır, faul vardır. Bunları konuşursak hiçbir yere gidemeyiz ki. Nereden baktığınıza bağlı. Ben de bu hakemle hiç maç kazanamadım uzun zamandır. Ne yanlışları vardır. Beni ceza kuruluna verdi Aleks Taşçıoğlu. 3 maç ceza aldım. Öteleme de olmadı. Ben de çok malzeme veririm ama geyik muhabbeti olur. Bizi bu tezgaha çektiler, çeksinler. Başından beri anlatmaya çalıştığım anlamayan adama susmak en güzel cevap olur. Bana soru sormayın siz bildiğinizi yazın. Ama söylediğimi değiştirerek bana sunarsan sinirlenirim. Maçta da o yüzden kızdım” diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.