Hava Durumu

TFF Özlüce'de

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün Bursa'da topla-nacak. TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve ekibi Bursaspor Başkanı Ali Ay'ın ev sahipliğinde Özlüce Tesisleri'nde bir araya gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2018 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2018 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TFF Özlüce'de

ALİ AY DAVET ETMİŞTİ

Bursaspor'un Özlüce Tesisleri bugün önemli konuklarını ağırlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Yıldırım Demirören'in başkanlığında Yeşil Beyazlı kulübün tesislerinde aylık olağan toplantısını gerçekleştirecek. TFF'nin şubat ayı toplantısını Bursa'da yapmasının sebebi Bursaspor Başkanı Ali Ay'ın Yıldırım Demirören'i davet etmesinden kaynaklanıyor. Saat 10.00'da Özlüce Tesisleri'ne giriş yapacak Yıldırım Demirören başkanlığındaki TFF Yönetim Kurulu Bursaspor Yönetim Kurulu ile istişarede bulunacak.

SPOR LİSESİ İÇİN DESTEK

Bu görüşmede Başkan Ali Ay Yıldırım Demirören'den Vakıfköy Tesisleri'nde yapılması planlanan ve projesi çizilen Spor Lisesi'nin inşaatı için maddi destek sağlamalarını isteyecek. Ali Ay'ın ayrıca Timsah Arena'nın isim hakkının satışı konusunda da Demirören'le detaylı bir görüşme yapması bekleniyor. TFF'nin Yönetim Kurulu toplantısı saat 11.00'de başlayacak. Toplantı Bursaspor başkanlık makamında gerçekleşecek. Yıldırım Demirören ve ekibi Özlüce Tesisleri'nde yenilecek öğle yemeğinin ardından Bursa'dan ayrılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.