Hava Durumu

Timsah Arena'da kazanma vakti!

Bursaspor 1. Lig'de bu sezon ilk kez seyircisinin karşısında Akhisarspor'u ağırlayacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak mücadele beIN SPORTS MAX HD 1'den canlı yayınlanacak olurken maçta hakem Barış Saka düdük çalacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2019 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2019 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah Arena'da kazanma vakti!

TFF 1. Ligi'ne Fatih Karagümrük deplasmanındaki mağlubiyetle başlayan Bursaspor, bu sezon ilk kez taraftarının önüne çıkacak. Spor Toto Süper Lig'e geçtiğimiz sezon veda eden iki ekibi karşı karşıya getirecek maçta Yeşil Beyazlılar, sahasında Akhisarspor'u ağırlayacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak olan bu zorlu randevu, saat 21.45'te başlayacak. beIN SPORTS MAX HD 1'den canlı olarak yayınlanacak karşılaşmayı ise Antalya bölgesi hakemlerinden Sarper Barış Saka yönetecek. Saka'nın yardımcılıklarını Orkun Aktaş, Ali Can Alp yapacak olurken 4. hakem ise Volkan Okur olacak.

Bursaspor ile Akhisarspor bugüne kadar lig ve kupa maçlarında olmak üzere toplamda 18 kez kozlarını paylaştı. Bu mücadelelerin 5'inde sahadan Yeşil Beyazlılar galip ayrılırken, Ege temsilcisi ise 6 karşılaşmada galibiyete ulaşan taraf oldu. Geride kalan 7 mücadelede ise taraflar, sahadan 1 puan ile ayrıldı. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'deki randevularında ise Bursaspor her iki maçta da rakibine yenilmedi. Manisa'da oynanan maçı 4-2 kazanan Timsah, Bursa'daki maçta ise rakibiyle sahadan golsüz eşitlikle ayrılırken küme düşme yolunda en büyük darbelerinden birini yaşamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.