Hava Durumu

Timsah Arena için görüşme var sonuç yok

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Timsah Arena'nın isim hakkının satışı konusunda dün Bursa'da Koç Holding yöneticileriyle bir araya geldi. Timsah Arena'daki toplantıya Bursaspor Başkanı Ali Ay'ın yanı sıra bazı yönetim kurulu üyeleri ve kulüp profesyonelleri katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2018 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2018 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah Arena için görüşme var sonuç yok

Koç Holding'i toplantıda Otomotiv Grubu Başkanı Cenk Çimen ve TOFAŞ'lı yetkililer temsil etti. Bursaspopr Başkanı Ali Ay'ın Antalya'daki kampı yarıda bırakarak bu görüşme için Bursa'ya geri dönmüştü. Başkan Ali Ay ve beraberindeki heyet Timsah Arena'nın kullanılabilir reklam alanlarını Koç Holding temsilcilerine gösterdi.Sonrasında toplantıya geçilirken, gerekli fiyatlandırmalar üzerinde duruldu. Toplantıya katılan yöeneticiler olumlu bir görüşmeyi geride bıraktıklarını konuyu sadece Timsah Arena'nın isim hakkının satışı olarak düşünmediklerini, hazırlanan dosya kapsamında herhangi bir noktada sponsorluk anlaşması imzalamak için çalıştıklarını söyledi.

ALİ AY: FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPTIK

Konuyla ilgili konuşan Bursaspor Başkanı Ali Ay, Koç Holding ile Bursaspor'a yönelik sponsorluk anlaşması yapılması konusunda bir fikir alışverişinde bulunduklarını dile getirdi. Başkan Ay,"Koç Holding yöneticiyleriyle bir toplantı yaptık. Çeşitli konuları birlikte görüştük, işbirliği konusunda yararlı bir görüşme oldu.Amacımız Bursaspor'a maddi gelirkaynakları sağlamak. Önümüzdeki günlerde bununla ilgili somut adımlar atılacağını umuyoruz"dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.