Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timsah Arena, UEFA lisansı bekliyor

Bursaspor Kulübü Genel Müdürü Erhan Başoğlu, yeni stadyumları olan Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nda milli maç oynanması için UEFA lisansının olmadığını ve alınması için talepte bulunduklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2016 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2016 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah Arena, UEFA lisansı bekliyor
Yeşil-beyazlı kulüpte basın mensupları ile yapılan sohbet toplantısında Genel Müdür Başoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin, 'Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda milli maç yapılması' yönündeki talep ve açıklaması üzerine görüştükleri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkililerinden Dünya Kupası Elemeleri oynanacak statlar arasında Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nın da olduğunu öğrendiklerini söyledi.

"UEFA heyeti çağrılacak"

Stadın uluslararası maç oynanması için UEFA lisansına sahip olmadığını dile getiren Başoğlu, "Alınması için talepte bulunduk. UEFA heyeti çağrılacak. Statta UEFA kriterleri doğrultusunda bazı eksikler var. Bursa Büyükşehir Belediyesi, yüklenici firma ve Bursaspor Kulübü olarak ortak bir çalışma yürüteceğiz ve 2 buçuk ay gibi bir sürede, kapalı ve açık otoparklar, basın tribünü, kale arkasındaki korkuluklar ve benzeri eksikleri gidereceğiz. İnşallah 15 gün içinde bu çalışmalar başlayacak" dedi.

Saha zeminine ilişkin soruları yanıtlayan Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ise zeminin her geçen gün daha iyi duruma geldiğini belirterek, timsah figürünün ise 6 ay içinde tamamlanıp yerine monte edileceğini ifade etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.