Hava Durumu

Timsah, Göztepe'ye Bursa'yı dar ediyor!

Bursaspor, tarihinde Göztepe'ye Bursa'da sadece 3 kez kaybetti. Yeşil Beyazlılar'ın rakibine karşı son yenilgisi 1999-2000 sezonunda.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2019 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2019 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah, Göztepe'ye Bursa'yı dar ediyor!

SADECE ÜÇ KEZ YENİLDİ

Yarın Göztepe ile Süper Lig'deki geleceğini belirleyecek kader maçına çıkacak Bursaspor'un rakibine karşı Bursa'da büyük üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasında bugüne kadar Bursa'da oynanan toplam 23 maçta Yeşil Beyazlılar, rakibine sadece 3 kez boyun eğdi. Bursaspor Göztepe'ye karşı Bursa'daki son yenilgisini 1999-2000 sezonunda 2-1'lik skorla aldı. Timsah İzmir ekibi karşısında Bursa'daki maçlarda tam 11 kez gülerek ayrılan taraf oldu.

SEKİZ MAÇTA GOLÜ YOK

Genel istatistikte de Bursaspor Göztepe'ye karşı üstünlüğe sahip. İki takım arasında oynanan toplam 43 maçta Yeşil Beyazlılar galibiyetlerde 16'ya 14 üstün durumda. Göztepe ile oynadığı son 7 Süper Lig maçından sadece birini kazanan, 4'ünden de beraberlikle ayrılan Bursaspor rakibine Bursa'yı geçmişte olduğu gibi yine dar etme amacında. İzmir temsilcisi Bursa deplasmanında çıktığı son 9 Süper Lig maçının 8'inde gol sevinci yaşayamadı ve tek galibiyet aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.