Hava Durumu

Timsah için kazanma zamanı

Yeşil Beyazlılar TFF 1. Lig'in 9. haftasında bugün Boluspor'u ağırlayacak. Saat 19.00'da Bitçi Timsah Park'ta start alacak maçı hakem Bülent Birincioğlu yönetecek. Karşılaşma TRT Spor ve beIN Max-1'den canlı olarak yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2021 08:28
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2021 08:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah için kazanma zamanı

Bu sezon istediği sonuçları alamayan Bursaspor artık 3 puanı kazanmak istiyor...

TFF 1. Lig'in 9. haftasında Bursaspor, taraftarı önünde Boluspor ile karşılaşacak. Timsah Park Stadı'nda oynanacak olan mücadele saat 19.00'da başlayacak. Bu kritik müsabakayı hakem Bülent Birincioğlu yönetecek. Birincioğlu'nun yardımcılıklarını Muhammet Yumak ve Baran Eraslan yapacak. Dördüncü hakemlik görevini ise Süleyman Bahadır üstlenecek. Zorlu karşılaşma TRT Spor ve beIN Max-1'den canlı olarak yayınlanacak.

BURSASPOR'DA ÜÇ EKSİK VAR

Topladığı 5 puanla 18. sırada yer alan Bursaspor, mutlak galibiyet parolasıyla ile maça çıkacak. Yeşil Beyazlı takımda İsmail Çokçalış, Ramazan Keskin, Cristobal Jorquera sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. 8 puanla 12. sırada bulunan Boluspor da kaybettiği puanların telafi etme peşinde. Geçen sezon Bursa'da oynanan karşılaşmayı Yeşil Beyazlı takım 4-2 kazanmıştı.

BİTÇİ TİMSAH PARK'TA 20 GÜN SONRA BULUŞMA

Bursaspor TFF 1. Lig'de 8. haftayı bay geçti ve ardından ise 2 haftalık bir Milli ara yaşandı. Yeşil Beyazlılar resmi olarak son maçını 26 Eylül'de 4-0 kaybettiği Ankaragücü ile oynadı. Bursaspor 20 gün sonra bugün taraftarlarının önünde Beypiliç Boluspor ile karşılaşacak. Hem taraftarlarıyla hasretini sona erdirecek Yeşil Beyazlılar, hem de maçı kazanarak taraftarlarına 3 puanı hediye etmek istiyor.

BURSASPOR'DA HEDEF YENİ START

TFF 1. Lig'de Bursaspor çıktığı 7 maçta sadece 1 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 5 puan topladı. Yeşil Beyazlılar bu süreçte 4 mağlubiyet aldı ve ligin dibine demir attı. Timsah iç sahada ise çıktığı 4 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Son iç saha maçında Ankaragücü karşısında 4-0 kaybeden Bursaspor, Boluspor'u yenerek yeni bir başlangıç yapmak istiyor. Timsah iç sahada da yeni bir start vererek artık Bitçi Timsah Park'ta puan kaybı yaşamak istemiyor.

MAÇIN HEYECANI AS TV'DE YAŞANACAK

Bursaspor-Beypiliç Boluspor maçının tüm heyecanı AS TV'de yaşanacak. AS TV Spor Spikeri Samet Zinciroğulları'nın Bitçi Timsah Park'tan yapacağı yayınlara Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy ve Sönmez Medya Bursaspor muhabiri Tolga Öztaş yorumlarıyla renk katacak. Yeşil Beyazlı spor severler hem maç önünde hem de maçın ardından yaşanan tüm gelişmeleri an be an AS TV ekranlarından ulaşabilecek.

BİRİNCİOĞLU İLE DURUM BERABERE

Bugün Bitçi Timsah Park'ta oynanacak Bursaspor - Beypiliç Boluspor maçını yönetecek Bülent Birincioğlu bu kez ilk kez 2 takımın da maçına çıkacak. Birincioğlu geçen sezon Yeşil Beyazlıların 2 maçını yönetti. Bu maçlarda Bursaspor 23. haftada Bursa'da Menemenspor'a 1-0 mağlup olurken, 30. haftada ise yine Bursa'da Bandırmaspor'u 2-1 yendi. Bülent Birincioğlu Beypiliç Boluspor'un ise son 2 sezonda hiç maçını yönetmedi.

REHA ERGİNER ÇOK İDDİALI

Beypiliç Boluspor dün Bursa'ya geldi ve Kırmızı Beyazlı takımın teknik direktörü Reha Erginer açıklamalarda bulundu. Erginer, "Bursaspor ligin en iyi 3-4 kadrosundan birine sahip. Bulundukları yer, oynadıkları futbolun ya da kadrosunun karşılığı değil. Bursaspor maçına kesinlikle kazanmak için hazırlandık. İnşallah bu çalışmalarımı maça yansıtırız. Oyuncularım da çok ciddi emek veriyorlar. Umarım, onlar da taraftarımız da biz de istediğimizi alırız. Beklentilerimizin karşılığını Bursa maçıyla beraber alırız diye düşünüyorum" diye konuştu.

MUHTEMEL 11'LER

BURSASPOR: Erhan Erentürk, Mert Yılmaz, Luka Capan, Nicolas Zalazar, Onur Atasayar, Burak Altıparmak, Emirhan Aydoğan, İsmail Yüksek, Elton Acolatse, Reagy Ofosu, Tim Matavz

BOLUSPOR: Gentian Selmani, Mehmet Çınar, Fethi Özer, Ali Keten, Abdurrahim Dursun, Eray Ataseven, Abdurrahman Canlı, Dejvi Bregu, Jakob Novak, Odise Roshi, Onoriode Marshal

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.